Kuva uudesta iPod nanosta vuotanut verkkoon!

Yhdysvaltalainen Engadget blogi julkaisi eilen sivuillaan kuvan mahdollisesta tulossa olevasta uudesta iPod nanosta. Kyseessä olisi voinut olla mikä tahansa harrastelijan Photoshop tuhre, mutta Applen lakimiehet päättivätkin vahvistaa kuvan aidoksi ottamalla Engadget -blogiin yhteyttä ja kertomalla, että kuva on Applen omaisuutta ja että tämä on heti poistettava kyseisiltä sivuilta.

Muita Applen uuteen soittimeen liittyviä huhuja ovat, että tämä tulee saataville sekä 8, että 16 gigatavun flash-muistilla varustettuna, ja että soittimen nimi muuttuu nanosta joksikin aivan muuksi. Nähtäväksi jää, milloin tämä Applen uutukainen esitellään virallisesti markkinoille.

Lähde: www.engadget.com

Edellinen artikkeliMaailmankaikkeudessa valtava mystinen reikä
Seuraava artikkeliCulinaryPrep poistaa ruuasta haitalliset bakteeri

1 KOMMENTTI

  1. Taas yksi ’vuotanut’ kuva.. Mahtava keino hankkia julkisuutta valuttamalla kuvia vahingossa nettiin..

  2. Jos nyt viilataan pilkkua, niin tuohan ei ole se vuotanut kuva, vaan Engadgetin tekemä oma versio Applen lakimiesten poistattamasta kuvasta.

  3. Eihän se tietenkään voi olla se alkuperäinen vuotanut kuva, koska muutenhan apple vaatisi sen poistamista täältäkin….

  4. En tiedä minkä näköinen uusi iPod on, mutta oma mielipiteeni on, että näytön kokoa pitäisi kasvattaa rutkasti. Kuka haluaisi katsoa videoita noin pieneltä näytöltä? Ohjauslauta vie puolet laitteen koosta!

    Seuraavaan versioon itse tekisin koko sivun kokoisen näytön(vrt. iPhone) ja näppäimet tungetaan sivuille ja taakse.

  5. Eipä suuremmin säväytä,, vähän niin kuin ladan mallipäivitykset neukku aikaan : )

  6. sehän on aivan samanlainen ko aikaisemmatkin ipodit. ei kauheasti käytetty mielikuvitusta. seurattu vaan vanhaa hyväksi havaittua kaavaa. toisaalta miksi muuttaa kaupaksi menevää tuotetta, niin kauan kuin se kaupaksi menee.

  7. Mr Garrison, Sillä näytön koolla ei ole väliä, koska en usko, että pystyt katsomaan iPod _nanolla_ videoita.