8-13-07-myfountain.jpg

Kaikkien drinkkejä kotona miksaavien ilouutiseksi voin ilmoittaa, että nyt on tulossa markkinoille sellainen kone, joka hoitaa baarimikon tehtävät. Huonoina puolina korkea hinta, $2575 ja Windows XP Internet-linkkinen alusta.

Drinkki valitaan LCD-näytöltä. Laitteeseen voi kytkeä 12 eri viinasta tai mikseriä. Lisäksi on hiilidioksidi-säiliö hiilihapon tuottamiseksi sekä erillinen vesihana. Jokaisen drinkin jälkeen suuttimet puhdistetaan kuumalla vedellä.

Lähde: www.popsci.com

Edellinen artikkeliPaperi jolle voi kirjoittaa vaikka se olisi märkää
Seuraava artikkeliJapanilaisen vesipuiston aaltoaltaassa lomaviikolla

1 KOMMENTTI

  1. ”Jokaisen drinkin jälkeen suuttimet puhdistetaan kuumalla vedellä.”

    Toivottavasti tuota ei tehdä itse, vaan kone hoitelee sen, sillä se olisi aika v*ttumaista rueta puhdistelemaan suuttimia joka drinkin jälkeen…

  2. Sitten kun koneeseen pujahtaa windowz virus, voi Bondimaisen ravistetun vodka-martinin sijaan saada sekoitetun Carrie Bradshaw:n ihq piqsu cosmon 😉

  3. Hyvä että tuossa on tuo hiilidioksidipumppumikälie, voi tehdä omat limut. Tosin tuolla hinnalla saa jo n.1000 litraa sitä ja tuskin konetta niiden tekemiseen on edes tarkoitettu.

  4. Marcor: omien laskujen mukkaan tuolla hinnalla saa yli 3000 litraa lemukkaa mistä tahansa prismasta tai citymarketista.

  5. Ei ehkä kaikkein halvin, mutta taatusti eniten rispektiä keräävä tapa loihtia drinksuja vaikka kotibileisiin.. Jos sellaisia harrastaa enemmältikin niin suuremman käytön myötä myös drinkkikohtainen hinta putoaa. Tuolla rahalla tosin heltiää baaristakin lähemmäs 600 drinkkiä..