ecomediaplayer.jpg

Trevor Baylis keksi aikoinaan vedettävän radion. Nyt hän on hyödyntänyt samaa teknologiaa multimediasoittimeen. Laitteessa on varsin kattavat ominaisuudet. Se toistaa musiikkia, videota, radiota. Toimii lamppuna, sanelukoneena, kuvankatselulaitteena, kännykkälaturina, e-kirja-selaimena ja datan tallentimena. Laite on kämmenkokoa.

Takana olevasta kahvasta minuutin veivaamalla, laite saa sähköä 40 minuutiksi. Jos veivaaminen ei innosta, soittimen voi ladata myös USB-piuhasta. Laitteen näyttö on 1,8 tuumaa ja siinä on 2 gigaa sisäistä muistia, jota voi jatkaa SD-muistikortilla. Melkoinen selviytymisväline. Kenties mukaan autiolle saarelle tai pommisuojaan. Kauppoihin saapuessa tälle tulee hintaa 250 euroa.

Lähde: www.ethicalsuperstore.com

Edellinen artikkeliRetro-tyylinen LED-rannekello
Seuraava artikkeliLego täyttää 75 vuotta

1 KOMMENTTI

  1. Vaikuttaa hyvältä. Ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta väärällä hetkellä. Mietityttää vaan, että kuinka nopeasti pitää se minuutti veivata, että saa 40 min käyttöaikaa.

  2. Tuohon vielä FM/AM radio niin säädän heti itselle yhden.
    Mistäköhän saisi ostaa niitä veivattavia halpaläppäreitä, joita kehitysmaihin ollaan viemässä?

  3. LaTE: Luultavasti mitattu silloin, kun laite ei tee mitään. Tuskimpa esimerkiksi videota katsellessa kestää noin kauan.

  4. Suomessa tuo kuitenkin maksaa jotain 300e, sillä tuo zen stonen olisi pitänyt maksaa noin 40e, mutta suomalaisessa se maksoi 49.90, alennuksessa!