Vankiloita ei kenties yleisesti pidetä kovinkaan aktiivisina kulttuurin synnyinpaikkoina. Filippiineilla sijaitsevassa ”Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center” (CPDRC) – vankilassa rangaistustaan kärsimässä olevat vangit ovat kuitenkin keksineet varsin luovaa käyttöä ajalleen. Oheisella videolla esiintyy noin 1500 CPDRC vankilassa asustelevaa vankia, jotka ovat päättäneet yhdessä näytellä uudelleen Michael Jacksonin megavideo Thrillerin.

Kyseisessä vankilassa vastaavanlaiset hankkeet ovat talon tapa. Youtubesta löytyykin myös muita mainiota videoita, joilla vangit toteuttavat itseään luovasti.

Kiitos vinkistä juttuun Paapille!

Edellinen artikkeliPac-Man päähine
Seuraava artikkeliToshibalta maailman kevein kannettava tietokone

1 KOMMENTTI

  1. Ihmettelin ihan alussa, että mistä he tuollaisen misukan olivat saaneet sinne häkkiin =D. Tuo Jacksonin osuuden tanssinut oli kankeampi liikkumaan kuin moni taustalla tanssineista. Seuraavaksi tällaisia videoita Suomen järjestyslaitoksilta.

  2. Samaa kanssa mietin, että miten saaneet jonkun misun jallitettua noin keskelle potentiaalista joukkogangbangiä, mutta totuus paljastuikin naamakuvasta. Saavatkohan nuo tuosta jotain bonuksia/etuisuuksia, kun osallistuvat imagokampanjoihin.

  3. Haha! Toi nainen on selkeesti mun painajaisten henkilöitymä. Tästä biisistä on toinenkin hauska versio, vanha tosin, mutta jos joku ei ole sitä nähnyt, käykää youtubessa ja katsokaa video ”Indian Thriller”. Parhaat naurut koskaan…

  4. Huh, paremmin tanssii kuin alkuperäinen versio. Olisi hauska nähdä kunnon lopputulos videosta, eikä pelkästään mainos ”traileria”.

  5. Jotenkin vaikea ajatella, että nuo tanssivat tyypit olisivat syyllistyneet aiemmin rikoksiin..

    rohkea tuo naiseksi pukeutunut kyllä, vankilassa kun tuo rima ei ole kovin korkealla gangbangien suhteen 😉

  6. Hmm, tuossa vankilassa on kyl naisvankejakin, mikäli katsoo noita muita videoita. Tämä raina taisi kuitenkin olla ”miesten juttu” jossa naisia ei mukana suvaittu =)