Magic wheel - tulevaisuuden rullalauta?

Brittiläinen yritys on julkistanut tämän, Magic Wheel nimeä kantavan uuden urbaanin kulkuvälineen. Menopelin perusideana on polkupyörän rengasta muistuttavan pyörän ympärille rakennettu, seisontatason sisällään pitävä kotelo ja tasapainoilemista helpottava pienempi takarengas. Lihasvoiman vauhdittamasta härvelistä kerrotaan, että tällä on mahdollista saavuttaa yli 30 kilometrin tuntinopeus pelkästään jalalla vauhtia potkimalla.

Rullalautojen ja rullaluistinten kanssa kilpailemaan suunnitellun kulkuvälineen toimitukset alkavat elokuun alussa. Laitteita on myynnissä suoraan valmistajan kotisivuilta osoitteessa magicwheel.co.uk hintaan £119,-

Alla olevalla videolla mallia hauskan oloisesta uutuusmenopelistä.

Edellinen artikkeliErään rumpalin kehityskertomus
Seuraava artikkeliBurj Dubai on uusi Maailman korkein rakennus

1 KOMMENTTI

  1. Kahdesta renkaasta on moni valmis maksamaan 600-800euroa mutta 120puntaa yhdestä on liikaa.. Meinaan siis että esim. tunturin fillarit on melko järkyttävän kalliita. Vaikkei se nyt varsinaisesti itse aiheeseen liity mitenkään..

  2. Pyörät on pyöriä, niillä on mukavaa polkea töihin, kouluun ja vapaa-ajan harrastuksiin! Niin ja saa pyöriä siihen 200€ pintaan, mutta laatukin on sitten se mikä on. Niin ja eit kait tommoisella ”yksipyöräisellä” kuitenkaan liikuta lähellekään samoja määriä.

  3. näyttää aivan naurettavlta. prkl repeisin jos joku tulis tuommosella vastaan kadulla.

  4. heikkinen: 120 puntaa on 174 euroa eli täten 2 pyörää maksaa 348 euroa, l. tulee halvemmaks ostaa tollanen yks pyörä ku kaks pyörää… periaatteessa mutta käytännössä ei…

    Jos tollasen kans samoi matkoi ”ajelee” ku fillaril ni siin kasvaa jotkut jalka lihakset enemmän ku pyöräilys, toisaalta toi on varmaan vaan tollaseen tasasen maaston kaupunki ajoon…

  5. 3 vuotta vanhaan kommenttien reply? Jos et sitä hokaissut, niin kyseessä oli humoristinen vastaus Basen hintaihmettelyyn.