Magic wheel - tulevaisuuden rullalauta?

Brittiläinen yritys on julkistanut tämän, Magic Wheel nimeä kantavan uuden urbaanin kulkuvälineen. Menopelin perusideana on polkupyörän rengasta muistuttavan pyörän ympärille rakennettu, seisontatason sisällään pitävä kotelo ja tasapainoilemista helpottava pienempi takarengas. Lihasvoiman vauhdittamasta härvelistä kerrotaan, että tällä on mahdollista saavuttaa yli 30 kilometrin tuntinopeus pelkästään jalalla vauhtia potkimalla.

Rullalautojen ja rullaluistinten kanssa kilpailemaan suunnitellun kulkuvälineen toimitukset alkavat elokuun alussa. Laitteita on myynnissä suoraan valmistajan kotisivuilta osoitteessa magicwheel.co.uk hintaan £119,-

Alla olevalla videolla mallia hauskan oloisesta uutuusmenopelistä.

Edellinen artikkeliErään rumpalin kehityskertomus
Seuraava artikkeliBurj Dubai on uusi Maailman korkein rakennus