Nuori, vasta 11-vuotias muusikko nimeltään Tyler Hudson on soittanut rumpuja jo kaksivuotiaasta asti. Tylerin vanhemmat, jotka ovat myöskin muusikkoja, ovat dokumentoineet ahkerasti videolle poikansa rumpujensoittotaidon kehittymistä rytmisoittimeen tutustumisen ensihetkistä lähtien.

Oheiselta videolta löytyy mainio kooste siitä, kuinka 11-vuotias poika on kehittynyt taitavaksi rumpaliksi yhdeksän vuoden ahkeralla harjoittelulla.

Kautta: www.neatorama.com

Edellinen artikkeliViikkokysely: mikä on mielestäsi paras grilliherkku?
Seuraava artikkeliMagic Wheel – rullalaudan ja yksipyöräisen risteytys

1 KOMMENTTI

  1. tuli tosta viimesestä setistä mielee et ois hieno jos ois joka kattilassa valo sisällä joka syttys ky kalvoon iskee

  2. Propsit myös vanhemmille jotka ovat kestäneet tuon harjoittelujakson 😀

  3. Minkäköhänlaisen tinnityksen saa/on jo. Taitava soittaja. Ei voi muuta sanoa.

  4. taitaa vaa piltin elämästä puuttua kokonaan tuo elämänvaihe jota kutsutaan ”lapsuudeksi”. mikäli samanlainen kuin se maailman vahvin poika.

  5. hoho meinaatko että on van rumpuja soitellu eikä leikkiny muiden lasten kanssa.. 😀 Nuorena ku alottaa niin nopeaa oppii.

  6. Mahtaakohan sitten enää puberteetin aikaan niin ahkerasti opiskella tuota rummuttelua:) Voi alkaa olla muut asiat mielessä

  7. Voi vittu! Heinasin paskoa housuuni jo tossa 4 vuoden kohdalla. Siis huh huh. Itellä on kolme vuotias poika ja en kyl pysty kuvittelemaan että osais vuoden päästä pitää edes tasasta tahtia yllä.