Käytännönpila: rikkinäinen monitori jekku

Haluatko kostaa kaverillesi tekemällä tälle ilkeän, mutta harmittoman jäynän?

Varmasti pulssia nostattavan reaktion saat aikaiseksi asentamasi kaverisi tietokoneeseen rikkinäistä monitoria esittävän taustakuvan ja irroittamalla lisäksi samalla vaivihkaa hiiren ja näppäimistön koneesta.

Sitten vaan nurkan taakse lymyilemään ja seuraamaan, kun kaverilta menee hermot!

Rikkinäistä monitoria esittäviä taustakuvia löytyy osoitteestä www.fontblog.de

Edellinen artikkeliBensiinin kulutus eri maissa
Seuraava artikkeliMiss Klingon Empire 2006

1 KOMMENTTI

 1. en myöskään löytänyt.. ja kun en tuota ilmeisesti saksan kieltä osaa, niin etsiminen oli turhan haasteellista..=)

 2. Toi on ihan pakko tehdä koulun koneelle. Saman tien kun pääsen koulun koneelle niin laitan jokaiseen tommosen.=)

 3. Vielä kun jättää sopivan kokoisen kiven lojumaan monitorin viereen hämäykseksi.

 4. Ei valitettavasti toimi mäkillä ihan sellaisenaan, kun tuo valikkopalkki on aina tuolla yläreunassa. Jos kaverin kone on vielä läppäri, ei myöskään saa hiirtä ja näppistä irti. Vaihtoehtona on laittaa näytönsäästäjä näyttämään tuota kuvaa, mutta hiiri-näppisongelma pysyy.

 5. hmm. näytönsäästäjäkuvana vois kans toimia. sitte ois tärkeä ottaa hiiri ja näppis irti että sitä kuvaa ei sais niin helpolla pois 8) varmaan aika moni muuten katkasis virran näytöstä jos se ois menny rikki!

 6. Mutta niitähän on jotain ohjelmia en muista nyt nimeä. Että se kone menee ”lukkoon” että aukee vasta sitten kun painaa vaikkapa Esc+123456789+ctrl tai ihan mitä ite haluaa. Niin laittaa siihen tommosen kuvaks ja sitten se toimis täydellisesti.

 7. #
  Bishop sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 2.10

  Mutta niitähän on jotain ohjelmia en muista nyt nimeä. Että se kone menee “lukkoon” että aukee vasta sitten kun painaa vaikkapa Esc+123456789+ctrl tai ihan mitä ite haluaa. Niin laittaa siihen tommosen kuvaks ja sitten se toimis täydellisesti.

  tollanen olis iha täydellinen pila. mut entä sitkun kaveri sammuttaa koneen??

 8. Sit revetää nauruu ja koitetaan välttää mahdollisia nyrkin iskuja, kun suuttuneet ihmiset saattavat olla agressiivisia 😀

 9. Jaa harmitonko pila? Entäs kun se kaveri ton näkee ja vittuuntuu niin että heittää sen monitorin oikeasti seinään säpäleiksi. Maksatko SINÄ, pilan tekijä, sitten sen monitorin?

 10. 😀 no ei kukaa voi pilan tekijää syyttää… Kellä on todisteet 😀

 11. Tuli sama mieleen kuin hep:llä. 😀 Katsoo että VOI VITTU ja pistää nyrkillä paskaksi… oikeasti paskaksi. :>

 12. ei skulöaa, liian huono kuva. jos hluatte tehdä jekkuja koulun koneelle muokatkaa autoexec.bat ia tms. saa hauskaa tekstiä käynnistykseen yms.

 13. Vanhaan 95/98 aikaan kun windows bootti kuvan sai vaihdettua kun vain vaihtoi logo.bmp (logo.mikäliepääte-ei-nyt-muista-mikä) tiedoston kuvan oikeassa hakemistossa,, niin tein koulun koneisiin LINUX-LATAUTUU lataus kuvan ja pistin useampaankin koneeseen..

 14. Onhan näitä jäyniä jos kaverilla jää kone auki.

  -Print screenillä kuva idle näytöstä
  -Raahataan kaikki kuvakkeet näytön ulkopuolelle
  -Siiretään valikkopalkki toiseen paikkaan ja ”auto hide” päälle
  -Laitetaan se otettu kuva taustakuvaksi

 15. Joo tota on tullu tehtyä siskolle, se hermona ihmettelee ku mikään kuvake ei toimi 😀

 16. #
  Null sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 11.24

  😀 no ei kukaa voi pilan tekijää syyttää… Kellä on todisteet 😀

  eks oo kattonu yhtään C.S.I:tä aina löytyy somrmen jäljet/ silminnäkiä

 17. Repesin tolle
  #
  nimetön sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 22.10

  #
  Null sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 11.24

  😀 no ei kukaa voi pilan tekijää syyttää… Kellä on todisteet 😀

  eks oo kattonu yhtään C.S.I:tä aina löytyy somrmen jäljet/ silminnäkiä

  No sen takia pitääkin laittaa kaikki verhot ja muut josta joku voi nändä niin kiinni. Sammuttaa valot ja käyttää hanskoja sitten kun on tehnyt tuon niin pitää poistua taka ovesta ettei kukaan huomaa poistumistasi (tietenkin yöllä). Sen jälkeen pitää lähtee mökille ja tehä nuotio jonnekkin ja polttaa hanskat ja vaatteet. Seuraavana päivänä lahjot kaverit että olit niitten kanssa kaljalla koko illan/yön. Ja jos vie jää kiinni niin sanoo sitten poliisipäälikölle onneksi olkoon mutta miten helvetissä saitte mut kiinni näin nopeesti.

 18. #
  Bishop sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 22.45

  Repesin tolle
  #
  nimetön sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 22.10

  #
  Null sanoi,

  Heinäkuu 13th, 2007 11.24

  😀 no ei kukaa voi pilan tekijää syyttää… Kellä on todisteet 😀

  eks oo kattonu yhtään C.S.I:tä aina löytyy somrmen jäljet/ silminnäkiä

  No sen takia pitääkin laittaa kaikki verhot ja muut josta joku voi nändä niin kiinni. Sammuttaa valot ja käyttää hanskoja sitten kun on tehnyt tuon niin pitää poistua taka ovesta ettei kukaan huomaa poistumistasi (tietenkin yöllä). Sen jälkeen pitää lähtee mökille ja tehä nuotio jonnekkin ja polttaa hanskat ja vaatteet. Seuraavana päivänä lahjot kaverit että olit niitten kanssa kaljalla koko illan/yön. Ja jos vie jää kiinni niin sanoo sitten poliisipäälikölle onneksi olkoon mutta miten helvetissä saitte mut kiinni näin nopeesti.

  eks oo huomannu et aina (HUOM.AINA) jää joku kuitu hanskoist ja multaa/soraa/jotain muuta kengän/sukan/jalan pohjista rikos paikalle. Ja viel lisäksi jokin DNA-jälki. Ja kaveritkin kyllä sanoo herra poliisille kaiken kun uhataan oikein kunnolla. entä sitten alaikäinen joka ei saa kaljaa juoda

 19. ja vielä kun meet takapihan kautta pois jää kengän/sukan/jalan jälki ja poliisi löytää sitä samaa multaa sun kengän/sukan/jalan pohjasta. nuotio ei polta kunnolla hanskoja ja jää vähän jäljelle mitäs sitte

 20. No sulla on sellanen hino pussi asu ja kengissä on pussit päällä ja kaikkee muutakin saman laiset vehkeet kuin joillain myrkyn poistajilla tai ydin voimaloissa työskenteleville säteilypuku.

  No jatketaanpa sitten tuhoamis työtä. Kun olet polttanet sen mitä on saanut polettua. Niin sammutat tulen keräät pussiin kaikki krääsän siittä myös hiilet. Laitat toiseenkin pussiin varmuuden vuoksi (hanskat ja muut ovat päällä vieläkin). Viet ne auton perään (auto on kaverin). Sitten ajelet ainakin 300 kilsaa tapahtumapaikasta johonkin suuntaan jossa on järki/meri. Jos on meri niin meet vaikka käymään ruottin laivalla. Ja heität ne siittä sitten mereen (pussissa on painona vaikkapa pari kossu pulloa (viinan väärin käyttöä). Tai sitten menet tavallisella veneellä keskelle järveä katsot ettei kukaan oo nähnyt sinua ja tiputat pussin ja painot järven pohjaan.

 21. Dr. 0!!! Toimii myös mäkeissä kun ottaa esikatselusta Sisältö –> Kuvaesitys

 22. #
  Bishop sanoi,

  Heinäkuu 14th, 2007 23.10

  No sulla on sellanen hino pussi asu ja kengissä on pussit päällä ja kaikkee muutakin saman laiset vehkeet kuin joillain myrkyn poistajilla tai ydin voimaloissa työskenteleville säteilypuku.

  No jatketaanpa sitten tuhoamis työtä. Kun olet polttanet sen mitä on saanut polettua. Niin sammutat tulen keräät pussiin kaikki krääsän siittä myös hiilet. Laitat toiseenkin pussiin varmuuden vuoksi (hanskat ja muut ovat päällä vieläkin). Viet ne auton perään (auto on kaverin). Sitten ajelet ainakin 300 kilsaa tapahtumapaikasta johonkin suuntaan jossa on järki/meri. Jos on meri niin meet vaikka käymään ruottin laivalla. Ja heität ne siittä sitten mereen (pussissa on painona vaikkapa pari kossu pulloa (viinan väärin käyttöä). Tai sitten menet tavallisella veneellä keskelle järveä katsot ettei kukaan oo nähnyt sinua ja tiputat pussin ja painot järven pohjaan.

  hitto nyt en enää keksi mitää mist valittaa. Ei hätää kyl mä viel keksin

 23. ha haa. nyt välähti pussi ajautuu rantaan ja joku löytää sen ja viee poliisil. Poliisi löytää asustas kuidun ja päättälee mist se on peräsin kun asu/hanskat löytyy poliisit löytää sieltä taas jotain sun DNA-ta. ja pollarit saa sut kiinni

 24. Tuossa on vaan pienen pieni vika: Tuo kaikki tulee maksamaan paljon enemmän kuin se että oikeasti menet kaverin koneen luo kun hän näkee ja sitten vaan laitat sen näytön oikeasti säpäleiks. Ei välttämättä yhtä hauskaa, mutta halvempaa ja helpompaa, laiska kun olen 😛

 25. mikrobitissä numero 2/2006 lehdessä juttu siitä kuinka ohjelmoidaan tausta kuva joka jumitta koneen kunnes painaa jotain näppäin yhdistelmää. Ohjelma näyttä samalla vapaa valintaisia kuvia ja jos läytyy web kamera niin se napsii kuvia havaitessaan liikettä tai jos painetaan näppäimiä.

 26. jos joku tekis mulle tollasen jekun ja en tietäis…ihan varmana heittäisin näytön ulos ja potkisin palasiks ja ostaisin uuden ja joku kaveri tulis sanoon että oliko kiva se rikkinäinen näyttö joka ei ollu oikeesti ees rikki. Vähän saattas ottaa päähän 🙂

 27. Mutta jos joku kaveri tekiston. Ja olisin pistänyt 370€ näytön paskaks. ja sitten se tulee sanoon oliko hyvä pila niin voisin uhrautua ja pistää paskaks sen naamankin.

 28. #
  vicla sanoi,

  Heinäkuu 15th, 2007 16.58

  Tuossa on vaan pienen pieni vika: Tuo kaikki tulee maksamaan paljon enemmän kuin se että oikeasti menet kaverin koneen luo kun hän näkee ja sitten vaan laitat sen näytön oikeasti säpäleiks. Ei välttämättä yhtä hauskaa, mutta halvempaa ja helpompaa, laiska kun olen 😛

  ei kannata olla laiska kun voi pitää hauskaa kaverin kustannuksella ja kumminkin joutuu maksaa sen näytön et mitä välii

 29. Tuolle taustakuvapilalle löytyy parempikin tapa toteuttaa.
  Ottaa työpöydästä screenshotin ja laittaa sen taustakuvaksi. Sen jälkeen painaa työpöydällä hiiren kakkosta ja sieltä -> Kuvakkeiden järjestäminen -> Näytä työpöydän kuvakkeet RASTI POIS.

  Siinä on kaverille vähäksiaikaa pähkäiltävää. Toimii myös koulussa ihmisille, jotka ovat (useimmat) täysin urpoja koneiden kanssa.

 30. Mitenkäs se kaveri sitten huomaa eron ’vale-rikkouteen näytön’ ja pian oikeasti rikkoutuneen näytön välillä? Millon se keksii, että näyttö ei alunperinkään ollut rikki? Sillon kun näyttö hajoaa oikeasti? Silloinhan se on rikki, niinkuin oli ”rikki” ennen heittoa/lyöntiä/potkimista/murskaamista/ampumista/räjäyttämistäkin.

 31. JAMPPA: …eihän tuo pila toiminut mun Operassa yhtään, napsaisin vaan ikkunasta skriptien suorituksen pois… Ehkä toimii vielä joissain selaimissa?