Veden puhdistava iStraw pilli

Puhdas kraanavesi ei suurimmassa osassa maailmaa ole samanlainen itsestäänselvyys, kuin täällä meillä Suomessa. Ainakin armeijan käyneet tietävät kuitenkin, että bakteeripitoisesta vedestä saa oletettavasti juomakelpoista tarkoitusta varten suunniteltuja vedenpuhdistuspillereitä käyttämällä. Pillereille on nyt ilmestynyt myöskin elegantimpi vaihtoehto, jota ilkeää (ainakin tuotetta markkinoivan kuvan perusteella) käyttää vaikkapa iltapukutilaisuuksissa. Veden puhdistamiseen suunniteltu iStraw niminen antibakteerinen pilli suodattaa tämän läpi imettävästä vedestä jopa 99,9999% tunnetuista vedessä elävistä bakteereista.

Vesipillejä on saatavilla istraw.co.uk verkkokaupasta hintaan £19,99. Pilli ei myös suinkaan ole kertakäyttöinen, vaan tätä voidaan käyttää jopa 500 vesilitran imemiseen. Pilli siis kestäisi käytössä useamman viikon esimerkiksi jopa Linda Lampeniuksella.

Edellinen artikkeliKännykkään integroitu nanoprojektori tulossa syyskuussa
Seuraava artikkeliYhdistetty tiskiharja ja saippuakuplapuhallin

1 KOMMENTTI

 1. Muistaakseni tieteen kuvalehdessä oli aikoinaan artikkeli. Suunnitelmissa oli jakaa pillejä kehitysmaihin. Tiedä sitten miten on suunnitelmat muuttuneet.

  Kukahan keksi matkia laitteen nimeämistyylin Applelta. Kohtahan kaupasta saa iPerunoita. Vista ja HD -perunoiden rinnalla.

 2. JudgeJor: Oikein muistat, luin ko. Tieteen Kuvalehden tuossa muutama päivä sitten. Taisi olla viimevuoden puolelta.

 3. Eikä muka kaikki tiedä, että Linda Lampenius juo 7 litraa vettä päivässä? Näin ainakin väitettiin lateksipukuisena viulistikaunottarena tunnetuksi tulleen julkkiksen suosion huippuvuosina.

  Nyt äkkiä selailemaan vanhoja Seiskoja, että ei tarvitsisi hävetä oman yleistietoaan 😉

 4. Jaa, minä kun ajattelin jotain ihan muuta tuosta linda lampeniuksella kestämisestä ::rolleyes::

 5. iSitä ja iTätä… olisivat keksineet paremman nimen. Olisi tuosta designista muutenkin voinut tyylikkäämmänkin tehdä, nyt näyttää joltain taikurin sauvalta.

 6. Minun silmään tuo näyttää kuin nainen imisi jotain tussia kärjestä… luulisi että ”puhdas vesi” -teemasta olisi saanut muitakin designmalleja…

 7. Paljonkohan on hintaa kyseisellä pillillä? Ainakin tällä hetkellä.

 8. Te intin käyneet: onko tuollainen hyödyllinen kapine jollain leirillä? Pitäisikö minun tilata sellainen itselleni?

  Nimim.
  Santahaminaan maanantaina

 9. Tieteen Kuvalehden jutussa tuotteen hinnaksi ilmoitettiin noin 2€. Sehän siinä idea olikin, että on köyhemmälläkin varaa ostaa.