Kännykkään integroity nanoporjektori tulossa syyskuussa

Taskukokoisia Nanoprojektoreita kehittänyt Explay esitteli toukokuussa messuilla ensimmäisen teknologiaa hyödyntävän kaupallisen Nanoprojektorin. Nanoprojektoreita myöskin kehittävä Etelä-Korealainen Iljin Display on nyt julkaissut tiedotteen, jonka mukaan yritys on tuomassa ensimmäiset matkapuhelimeen integroitavat nanoprojektorit markkinoille jo syyskuussa. Iljin on tehnyt yksinoikeuden takaavan sopimuksen SK Telecom nimisen kännykkävalmistajan kanssa, joka sopimuksen mukaan saa ensimmäiset massatuotetut nanoprojektorit kännyköihinsä integroitavaksi ensi syyskuussa.

Maksimissaan 20 tuuman kuvan heijastavan nanoprojektorin odotetaan mullistavan kännykkään tallennetun sisällön jakaminen. Enää kännykkäkuvia ja videoita ei tarvitsisi tihrustella pieneltä näytöltä, kun sisältö voidaan heijastaa mille tahansa sopivalle pinnalle kaikkien ihasteltavaksi.

Lähde: www.fareastgizmos.com

Edellinen artikkeliElektroniset miJam rumputikut eivät tarvitse rumpuja
Seuraava artikkeliVeden puhdistava iStraw pilli

1 KOMMENTTI

  1. Harmi että vain yhdelle valmistajalle yksinoikeuden takaavat. Kyllä tuollainen johonkin nokian kännykkä TV:n sopisi kivasti tai vastaaviin erinlaisiin kannettaviin laitteisiin. Pystyyköhän tuo kuinka isoon resoluutioon?

  2. Suomeen eivät kyseiset kännykät tule yksinkertaisesti myyntiin ollenkaan.. Nokian aseman vuoksi…………………………………………………………………………………

    Sitten kun Nokia saa oikeudet käyttää patenttia omissa kännyköissään niin sitten vasta tulee myyntiin muitakin kuin nokialaiset joissa on projektori…

  3. Loistava sovellus, jota haaveilin aivan vähän aikaa sitten. Kaikki tarpeellinen viihde- ja kommunikaatioelektroniikka saadaan kännykkään. Ei enää pölyä kerääviä rojuja johtoineen!

  4. kai se muiden valmistajien mukana suomeen tulee. Miks pitis oottaa joltain Mokialta tulevaks sellasta ku se kuitenki hajois 😀

  5. Muistelen että joku suomalainenkin firma oli vuosia sitten tekemässä tälläisiä miniprojektoreja. Ilmeisesti eivät sitten koskaan saaneet mitään aikaiseksi?