Tee-itse-itse supersankarianimaatioita Marvel Movie Maker animaatiokameralla

Animaatioiden tekeminen vaikkapa muovailuvahahahmojen avulla on hauskaa ja yllättävän helppoa hommaa. Digikamera vain vakaasti jalustalle ja sitten liikuttelemaan tämän edessä muovailuvahahahmoja aina hivenen kerrallaan, ottaen liikkeiden välissä aina yhden kuvan. Kun animaatio on kuvattu loppuun, digikameralta koneelle ladatut kuvat on helppo yhdistää valmiiksi animaatioksi vaikkapa Flash -sovelluksella (tarkoitusta varten löytyy varmasti myös joku ilmainen sovellus)

Vieläkin helpommaksi omien animaatioiden tekemisestä saa hankkimalla tämän, Marvel Movie Maker nimisen animaatiokoneen. Laite sisältää kaiken tarvittavan omien supersankareiden seikkailuista kertovien animaatioiden tekemistä varten, mukaan lukien valmiita pahvinukkeja, joilla animoinnin voi heti aloittaa. Härvelin avulla onnistuu jopa valmiiksi nauhoitettujen ääniefektien liittäminen animaatioluomuksiin. Laite on siis oikeastaan täydellinen pieni animaatiostudio.

Valmiita laitteella tehtyjä animaatioita voidaan katsoa suoraan liittämällä laite televisioon. Vaihtoehtoisesti laitteelle luodut animaatiot voidaan kopioida SD muistikortille ja täältä tietokoneen kautta vaikkapa DVD:lle.

Todella hieno lelu, joka kannustaa lapsia tekemään asioita itse, ennemmin, kuin tuijottamaan valmista puuroa vaikkapa televisiosta. Marvel animaatiostudioita on kaupan Amazon verkkokaupassa hintaan $48,-

Laitteen mainosvideo seuraavan jälkeen.

Lähde: www.amazon.com

Edellinen artikkeliEpäonnistunut autohyppy mailin levyisen joen yli
Seuraava artikkeliItä-Saksan salaisen poliisin hajunäytekokoelma