untitled-7.jpg

Nyt kun on tulleet nämä kauan odotetut ja ihmeelliset iPhone-puhelimet markkinoille, täytyy tietenkin testata puhelimen kestävyyttä ja purkaa sellainen, että näkee, mitä se on syönyt.

PC-World teki puhelimella useita kestävyystestejä. Video, jossa puhelinta yritetään naarmuttaa ja tipautella. Avaimellakaan raaputtamalla ei näyttö kulunut. Tiputustestin puhelin kesti hyvin. Ainoastaan asfaltti teki kulmiin naarmuja. Kuvaus testeistä löytyy täältä.

Osoitteessa www.anandtech.com puhelin puretaan pieniin osiin ja mm. tutkitaan mitä valmistajan merkintöjä komponenteissa on. Lisäksi puretaan näyttö ja ihmetellään kuinka se toimii (tämän artikkelin kuvat). Paremmin ja selkeämmin dokumentoitu purkuoperaatio löytyy osoitteesta stream.ifixit.com. Siellä on myös linkit eri komponenttien valmistajien sivuille. Sieltä vaan ihmettelemään, mistä tämä puhelin on tehty.

Ei tee kyllä hyvää katsoa kun mukavanoloista esinettä rääkätään. Mutta onhan sekin jotain, kun ei näitä vielä Suomesta saa.

Edellinen artikkeliLuxury 2GB mp4 OLED -rannekello
Seuraava artikkeliPanda karkumatkalla