regal_guest_response.jpg

Regal Cinemas on esitellyt 114 teatterissaan laitteen, jonka avulla henkilökunta voi valvoa mitä teatterissa tapahtuu. Laite jaetaan muutamalle yleisön jäsenelle. Laitteessa on neljä nappulaa: kuva, ääni, piratismi, muu häirintä. Jos joku jolle laite on annettu havaitsee henkilökunnan tarvetta puuttua johonkin näistä asioista, hän painaa nappulaa.

Aika mielenkiintoinen tapa tarkkailla yleisöä. Varmasti löytyy heti halukkaita käyttämään laitetta, jotta salissa olisi rauhallista. Mutta ehkä häiriköt ovat ovelia, ja tyrkyttävät itsensä laitteen käyttäjäksi. Enpä tiedä tulisiko itse paineltua nappuloista, jos vaikka joku puhuisi. Häiritsisi varmasti enemmän se, että henkilökunta saapuu paikalle.

Lähde: http://blog.scifi.com

Edellinen artikkeliPulloista itse rakennettu ”aurinkokenno”
Seuraava artikkeliKiinalaista autopiratismia

1 KOMMENTTI

  1. Wespa: luuletko että niitä valvojia ei ole? Tai siis ainakin jenkkilandiassahan siellä on tätä valvovaa henkilökuntaa

  2. Tuosta oli juttua Daily Showssa. Enemmän tuosta häiriötä syntyy kun joku mummeli alkaa painelemaan nappulaa pienimmänkin ”epäkohdan” huomattuaan, koska onhan se hänen velvollisuutensa kun hänelle tuollainen kapula on annettu!

  3. ”neljä nappulaa: kuva, ääni, piratismi, muu häirintä.” siis miten piratismi voi jotaki häiritä?

  4. Ehkäpä leffateatteri tarjoaa vapareita, jos käräyttää jonkun…