Viime viikon viikkokyselyssä oli kysymyksenä, että millä uskot, että henkilöautot tulevat pääosin kulkemaan 50 vuoden päästä?

Vastaajista eniten, eli 29% uskoi, että autot tulevat lähitulevaisuudessa kulkemaan vedyllä. 20% vastaajista puolestaan uskoi sähkön olevan autojen pääasiallinen käyttöenergia. Bensalla autojen uskoi viidenkymmenen vuoden päästä kulkevan vielä ainoastaan 4% vastaajista. Vastauksia kyselyyn tuli yhteensä 800.

Tässä loput tuloksista:

 • Vedyllä 228 ääntä, eli 29% kaikista ääntä
 • Sähköllä 156 ääntä, eli 20% kaikista ääntä
 • Vedellä 137 ääntä, eli 17% kaikista ääntä
 • Biopolttoaineella 85 ääntä, eli 11% kaikista ääntä
 • Henkilöautot katoavat liikenteestä 85 ääntä, eli 11% kaikista ääntä
 • Bensalla 34 ääntä, eli 4% kaikista ääntä
 • Jollakin muulla 30 ääntä, eli 4% kaikista ääntä
 • Lihasvoimalla 21 ääntä, eli 3% kaikista ääntä
 • Ilmanpaineella 17 ääntä, eli 2% kaikista ääntä
 • Maakaasulla 7 ääntä, eli 1% kaikista ääntä

Tämän viikon viikkokyselyssä maalaillaan uhkakuvia ihmiskunnan tulevaisuudesta. Kysymys kuuluu siis:

{democracy:35}
Edellinen artikkeliAjatuksen voimalla käytettävä tietokoneohjain saattaa tulla markkinoille jo tänä vuonna
Seuraava artikkeliEpäonnistuneita logoja

1 KOMMENTTI

 1. jollei Saasteet / ilmastonmuutos ole ongelmana niin sitten tulevaisuus näyttää samanlaiselta kuin Terminator-elokuvissa.

 2. Pistin että Sosiaaliset ongelmat ja epätasa-arvo koska jos esim. ydinsota iskee ja tulee ydintalvi niin kyllähän ihmiset alkavat sotimaan toisiaan vastaan ruuasta ja muusta, olisin muuten laittanut saasteet.

 3. Toukka; eikös silloin suurin uhka ole Sodat?

  Itse laitoin Saasteet / ilmastonmuutos

 4. Laitoin muu uhka, eli kyllähän se ihminen itse on se pahin uhka kaikelle täällä ja kaiken pahan aiheuttaja itse.

 5. Oli pakko laittaa jumalattomuus, kun se oli niin absurdi vaihtoehto 🙂 Ilmastonmuutoksesta johtuva ekokatastrofi ja sen edelleen aiheuttamat kaikki muut hässäkät sodat mukaan lukien on kyllä todennäköisin uhka.

 6. Kyllä se kaikennäköinen sotiminen on se pahin uhka, joka saa todennäköisesti suurinta tuhoa aikaan. Se voi tosin olla seurausta noista toisista. Tuota ilmastonmuutosasiaa ihmiset äänestävät koska se on nyt ajankohtaista ja ”trendikästä”.

  Ja uskovaisuus on kyllä pahempi uhka kuin ”jumalattomuus”. Kiihkouskovaiset ovat kaikkein pahimpia sodanlietsojia (oli uskonto sitten mikä tahansa).

 7. Sodathan ovat pahin uhka, kyllä ilmastonmuutokseen ihminen sopeutuu. Ellei aloita sotaa ruuasta, ja muista luonnon varoista.

 8. Tosta puuttuu Usa sen takia että ne tekee kaikista pahimpaa tuhoo. Sen takia että ne sotii ympäri maapalloa koko ajan. Saastuttaa ilmaa paljon jne.

 9. Robotit. That’s it… ei niihin voi luottaa… Nytkin yks tuolla ikkunan takaa kyylää mua. Meen sängyn alle piiloon —>

 10. Muu uhka: Ei uskottomuus, vaan uskonnollisuus. Ihmiskunnalla on tarpeeksi tietoa uskonnon aiheuttamista ongelmista aikaisemmin historiassa, mutta silti suurin osa uskoo johonkin todistamattomissa olevaan yliluonnolliseen.

 11. Ihmisten liian suuri määrä on perusongelma joka aiheuttaa kaikki muut uhat ja se miksi tätä ei haluta myöntää. Osoittaa kuinka sairas ja kieroutunut ihminen on, eikä tästä johtuen pysty ratkaisemaan omia ongelmiaan.