02.jpg

Käykääpä kurkkaamassa viimeisen päälle tuunattuja fillareita. Täytyy nostaa hattua tekijöille, vaikka osa noista kyllä näyttää sellaisilta, että ajamisesta ei varmaan pääse paljon nauttimaan: http://leenks.com.

Edellinen artikkeliViikkokysely: millä henkilöautot kulkevat 50 vuoden päästä?
Seuraava artikkeliSaksalainen ”suuntaa-antava” äänestylipuke vuodelta 1938

1 KOMMENTTI

 1. Ehdottomasti. Tollasella kun kurvais kaivariin, niin varmana keräis katseet. Ja kaikki maastopyöräilijät voisivat vaan ihmetellä, että mihin leveällä ja tasaisella rantabulevardilla tarvitsee 21 vaihdetta!

 2. Jos ajoasento on kohtuullisen makuu, niin se on huomattavasti aerodynaamisempi kuin tavalliset polkypyörät. Kolmekymppiä tasaisella voisi olla ihan ajateltavissa oleva nopeus; riippuu vaihteistostaja ja yleisestä poljetamukavuudesta.

  Ja mitä tulee turvallisuuteen: tuosta on vaikea enää lentää sarvien yli 🙂

 3. Noh. Tollane ois aika hieno 🙂 Tanuki puhuu totta, vaikee tangon yli lentää 😀

 4. tollane pyörä on hirvee ajaa mut hieno ku mikä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  mut en ite kyl ostais…

 5. Mä duunaan tommosia kohta puoleen, lisäks retrotan tavallisia 80-luvun fillareita. Maastofillaristakin saa siististi steampunkin kun käyttää mielikuvitusta (tekeillä).

  Henkilöauton turbosta on tekeillä suihkumoottori ja sille chopper-fillari jotta meteliä ja tyyliä on tulossa. Näitä kyllä lienee YouTubessa jo, mutta ei chopperina vielä vissiin, ja duunaan silti.

  Sitten vois miettiä ultravarusteltua, ei vain stereot tms. vaan myös kahvinkeitin, jääpalakone ja baarikaappi yms., ajettavuus edes jotenkuten onnistuen. Polkupyörän asuntovaunusta näin jonkun klipin, joku teki jo ja hienon, hitto.