Tarjoustalo se vaan jaksaa yllättää. Eilisen Hesarissa oli ilmoitus, että Sonyn Playstation PSP Value Pack on kaupan tarjousketjun liikkeissä hintaan 99,- Euroa. Pakkohan se oli omansa sitten hakea pois. (Normaali hinta taitaa olla noin 160,- tällä hetkellä)

Täytyy myös ruveta kokeilemaan PSP konsolin LocationFree Playeria, jonka kautta laitteelle pitäsi päästä mistä tahansa käsiksi Playstation kolmosen kovalevylle tallennettuun mediasisältöön.

Jos tarjous kiinnostaa, niin ainakin eilen iltapäivällä laitteita vielä löytyi Kaisaniemen Tarjoustalon kassalta. Kannattanee kuitenkin soittaa liikkeeseen ja varmistaa saatavuus etukäteen!

Edellinen artikkeliMarsin pinnalta löytynyt suuri luola
Seuraava artikkeliSencion – vaaralliset nesteet pullon lävitse tunnistava laite

1 KOMMENTTI

 1. PSP:n saloihin pääsemisen parantamiseksi. Älä päivittele psp:n firmwarea, vaan ota asiasta selvää. Moni PSP:n ominaisuus voi mennä sivu suuhun jos päivittelet!
  Lisätietoa mm. täältä: http://tonzaraj.arkku.net/

 2. Olivat venäläiset täältä kotka/hamina-alueelta ostaneet yhteensä 220 psp:tä juuri tuohon 99€ hintaa, eipä niitä täältä enää löydä 😐

 3. Eiköhän tuo 99 euron tarjous ole ollut aika kauan ja eri liikkeissä, mutta en muista oliko se valuepack, vai pelkkä PSP.

 4. Kaikissa Tokmanni-konsernin kaupoissa on tuo 99 € PSP value pack tarjous ollut jo toukokuun alusta, joten ei mikään uusi uutinen.

 5. Hep, Hämeenlinnan Tarjoustalossa on kuulemma niitä ainakin vielä reilusti.

 6. Jos konsolia kerran dumpataan näin halvalla ja laajalti, niin mahtaisiko tämä viestiä siitä, että Sony on pian esittelemässä uudistetun version käsikonsolistaan?

  Firmwaren menin jo päivittämään. Täytyy katsoa, jos tuohon konsolin häkkäämiseen jaksaisi perehtyä joskus myöhemmin.

 7. Onkos tietoa, myydäänkö viel tuota Sony PSP:tä Itä-Suomen alueella? Tokmanni ainakin löytyy meiltä päin. 😛

 8. kyllä meinaan idea parkista löytyy rutkasti näitä psp, itse käytiin kaverin kanssa hakemassa. Siis Tokmannilta ! 99e Valua pack

 9. samaa kyselisin kuinnuo henkilöt tuossa edellä… tietääkö kukaan?

 10. hmm. itte oon kiinnostunu paljon. saako tähän leffoja ja musiikkia paljonkin ängettyä? ja onkoha tota 100eken tarjousta enää missää