45019.jpg

Kun nyt oli juttu siitä, kuinka autoilijat suhtautuvat kypäräpäisiin pyöräilijöihin, niin laajennetaan aihetta. USAssa, Madisonissa Ryan Lipscomb ajoi pyörällä risteykseen ja joutui tekemään äkkijarrutuksen, jonka seurauksena kaatui keskelle risteystä. Valkea pakettiauto ajoi hänen päänsä ylitse. Epäselväksi jäi, huomasiko kuski onnettomuutta, sillä hän jatkoi matkaansa. Toisaalta luulisi kyllä, että huomasi, sillä pää on aika iso pomppu. Kypärä meni ryttyyn, mutta Ryanin pää jäi ehjäksi. Olen kyllä itsekin alkanut harkita pyöräilykypärän hankkimista.

Lähde: http://www.madison.com

{democracy:29}
Edellinen artikkeliSuunnitelma: pilvenpiirtäjä tuottaa tarvitsemansa sähkön
Seuraava artikkeliPlaystation 3 pelikonsoli testattavana

1 KOMMENTTI

  1. No oho!Saa olla aika helkkarin kestävä kypärä tuossa!Ja käytän kypärää vain koulumatkalla,kun on pakko 🙁

  2. Njooh. oishan se ihan suositeltavaa tässä periaatteessa elävällä pitää pyöräilykypärää mukana kännireissullakin.

  3. Mikä ihme siinä on, että noin moni ei käytä kypärää? Eikö olla oikein tajuttu, että kypärä pelastaa ihmishenkiä oikein käytettynä? Imagokysymyskö?

  4. Todennäköisesti siksi, että todella moni ei piittaa läheskään yhtään kypärän päässä pitämisestä. Ensinnäkin se on epämukava ja toiseksi kerran sitä vain kuolee 😉

  5. Kuoleminen ei ole ollenkaan pahinta, vaan kuten kaverille kävi alpeilla. Kaiteen yli rotkoon, helikopterilla leikkaussaliin, teholla aika pitkään, pari viikkoa koomassa jne. Nykyään lähes ihmisen näköinen, ja ajatus pelaa mutta motoriset toiminnot vähän niin ja näin. Puhuukin hitaasti kuin rautalangasta vääntäisi, mutta uskomattoman positiivinen meininki. En tiedä miten itse selviäisin henkisesti.

    Siitä huolimatta oma kypärä yleensä kaapissa pyöräillessä ja vain rulliksilla päässä…