substage200.jpg
clipboard05.jpg

Nyt on kehitetty sen verran pieni subwoofferi, että sen voi asentaa melkein minne vaan. Esimerkiksi sohvaan takamuksen alle. Ideana hieman koominen, mutta ei yhtään hullumpi. Varmana vieraat ainakin yllättyisivät kun tulevat kyläilemään ja laittaa jonkun kunnon jytinäleffan täysille.

Suositushinta $329.

Lähde: http://soundmatters.com

Edellinen artikkeliPullonavaaja, jolla korkkaat koko korin kerrallaan
Seuraava artikkeliOnko pyöräilykypärä vaarallinen?

1 KOMMENTTI

  1. Ei tollasella tee yhtään mitään. Miksei osta kunnollisia kaiuttimia jotka toistavat tarpeeksi alas, niin ei tarvi ostaa mitään paskaa jytisemään minnekään nurkkaan tai sohvan alle.

  2. Mielestäni tässä on juuri positiivista tuo pieni koko. Ei vie sitten siitä Eiran miljoonakämpästä kahta neliömetriä ne kajarit, vaan voi ostaa muutaman tällaisen ja tosissaan asentaa vaikka sohvan sisään.

  3. ”Ei tollasella tee yhtään mitään. Miksei osta kunnollisia kaiuttimia jotka toistavat tarpeeksi alas,” Vaikka siitä syystä ettei ole tilaa…. itselleni tuo olisi juuri passeli… turhan kallis vaan

  4. Hyvät kaiuttimet eivät vie tilaa sen enempää kuin huonotkaan. Ja viittaan tässä nyt toistoalueeseen.

  5. Kannattaa ennen musiikkiesitystä pyytää ripuloiva sukulainen poistumaan terassille tupakille, jottei tarvitse käydä sohvapyykille.

  6. No nyt kyllä laitetaan melko suoraviivaiseksi kommentteja.
    Kyllä toistoalueen ja tilan kanssa on tietty yhtäläisyys!

    vai meinaako joku, että 2×15″ menee esmes samaan tilaan kuin 6.5″ (tai kuvitteletteko, että toistasivat samaa ?)