Herätyskello tallentavalla valvontakameralla 

Kun olet ensin varustanut suihkusi suihkuradio-peili-valvontakamera-yhdistelmällä, niin haluat varmasti turvata myös makuuhuoneesi varkaiden varalta asettamalla yöpyödällesi tällaisen, tallentavalla valvontakameralla varustetun herätyskellon.

Herätyskello on varustetulla liieksensorilla, joten se aloittaa kuvaamisen, kun sen linssin alueella alkaa tapahtua ja lopettaa vastaavasti, kun taas rauhoittuu. Videota kellokamera tallentaa 320×240 resoluutiolla yhteensä 12 minuuttia sen 65 megatavun sisäiseen muistiin. Tallennettu video voidaan sitten siirtää tietokoneelle tarkasteltavaksi USB-piuhan kautta.

Valvontakameralla varustettuja herätyskelloja on kaupan skymall.com verkkokaupassa hintaan $179,95

Ymmärrettävästi joillakin heikon moraalin omaavilla yksilöillä saattaa herätä tämän laitteen suhteen kyseenalaisia käyttömähdollisuuksia. Hilavitkutin.com toimitus haluaa kuitenkin muistuttaa, että ihmisten salakatselu ja salaa kuvaaminen on aina rikos!

Lähde: www.skymall.com 

Edellinen artikkeliHenkilökohtainen ilmastointi spray-purkissa
Seuraava artikkeliKung-fu lehmä

1 KOMMENTTI

  1. Täähän on pervo vehe. Onneksi sänky on kuitenkin nukkumista varten, eikä liikettä siis normaalisti ole 😀

  2. tämähän vois olla näppärä peli seuratakseen yöseikkailuja, jos on taipumusta unissakävelyyn. tai jos puhuu unissaan. oishan se mukava kuunnella. 🙂

  3. Mitäs sitten tehdään kun noin näppärän näköinen kello lähtee varkaan mukaan, videomateriaalit matkassaan? 😀

  4. Vehje olisi ratkaisevalla tavalla parempi, jos siinä olisi esim. 20GB kovalevy tai muistikorttipaikka.