Lippalakkiin integroitu digitaalivideokamera 

Laadukkaat digitaalivideokamerat muuttuvat koko ajan pienemmiksi ja kokosuhteeltaan laadukkaammiksi kapineiksi. Esimerkiksi tämän lippalakkikameran avulla omien, sekä kaverien toilailut illan aikana on kenties helpompaa kuvata vaivihkaa, kuin koskaan aikaisemmin. Tämä lippikseen kätketty videokamera kuvaa 768×582 pikselin resoluutiolla, 25 kuvan sekuntivauhdilla. Kameran pitäisi myös olla niin hyvin kätketty, että sen havaitseminen on käytännössä mahdotonta.

Lippalakkikameran lisäksi kokonaisuus sisältää SD-korteille videota nauhoittavan, värinäytöllä varustetun yksikön, jolta nahoitettuja tapahtumia voidaan tarkastella, vaikkapa pitkäksi venähtäneen illan jälkeisenä aamuna. Jopa 4 gigatavun muistikortteja tukevan nauhoitusyksikön akuissa riittää virtaa 60 minuutin nauhoituksia varten kerrallaan.

Hintaa tällä videokamerakokonaisuudella on brittiläisessä Spycatcher verkkokaupassa 645,- Puntaa.

Lähde: www.spycatcheronline.co.uk

Edellinen artikkeliToimistoon sijoitettu itsemurhapeli, jossa on 5 minuuttia aikaa hankkiutua hengiltä
Seuraava artikkelikauko-ohjattu oluenhakulaite

6 KOMMENTIT

  1. Tekniikka on kummallista!
    Ennenvanhaan, kun oli vain avokelanauhureita äänen nauhoittamista varten, puhuttiin yleisesti ”äänittämisestä”. Termi juurtui kieleen niin, että yhä vieläkin saattaa kuulla jonkun ”äänittäneen” TV-ohjelman videokasettinauhalle. Oikea termi olisi esim. ”nauhoittaminen”, jonka monet ovatkin jo oppineet.
    Nyt siitä ”nauhoittamisesta” ei tahdota millään päästä eroon, vaikka esim. SD-kortti on kooltaan vain jotain kynnenkokoinen ja lähes yhtä paksukin eikä siinä kortissa (tai levyssä, sen paremmin) ole mitään, mikä vähänkään muistuttaisi nauhaa, jolle nauhoitetaan. Nykyvälineille ”tallennetaan” tai jotain, mutta varmasti niille ei nauhoiteta yhtikäs mitään.

  2. Juuri tästä samasta syystä minä muistan aina huomauttaa kaikkia, jotka edelleenkin viittaavat autojen tehoissa hevosvoimiin että olisi paljon korrektimpaa puhua Kilowattitunneista!

  3. Kilowattitunneista puhutaan kun mitataan jonkin laitteen kuluttamaa energiaa.
    Jos käytetään yhden kilowatin tehoista laitetta tunnin ajan, se on käyttänyt enrgiaa yhden kilowattitunnin.

  4. ”Eikö tämä ole laiton tuote?” no ei ,jos joku hyökkää kimppuun kamera tallenta jää varas kiinni

Kommenttien lisääminen on estetty.