A-bike - todella pieni kokoon taitettava polkupyörä
Eikö olisikin näppärää, jos saatavilla olisi niin pieni kokoon taitettava polkupyörä, että se mahtuisi kevyesti vaikkapa reppuun ja olisi aina käden ulottuvilla aina, kun tekisi mieli vaihtaa jalkapelistä pyörien päälle? Tämän A-bike nimisen kokoon taitettavan polkupyörän avulla tämä on nyt lähempänä todellisuutta, kuin kenties koskaan aikaisemmin.

Parhaiten kenties kotitietokone Sinclair ZX Spectrumin isänä tunnetun Sir Clive Sinclairin kehittämä A-bike niminen polkupyörä on taiteltavissa käyttövalmiiksi tarvittaessa muutamassa sekunnissa. Kun halutaan ottaa pyörä jälleen kantoon, myös pyörän kokoon taittamisen luvataan onnistuvan käden käänteessä.. Hämmästyttävintä menopelissä on kuitenkin varmasti sen paino, joka on ainoastaan 5,5 Kilogrammaa!

Alla vielä kuitenkin polkupyörää esittelevä mainosvideo, joka vakuutti ainakin meikäläisen.

Polkupyörä on tilattavissa suoraan tuotteen kotisivujen kauppa. Helmikuun ajan vielä tarjoushintaan £129,99 / kappale.

Lähde: www.a-bike.co.uk (kuva: news.bbc.co.uk)

Edellinen artikkeliSteve Ballmer myy Windowsia vuonna 1985
Seuraava artikkeliMuotoa muuttava modulaarinen SuperBot robotti

1 KOMMENTTI

  1. Tsekatkaa myös Airframe -polkupyörä joka oli vinkeetä jo 80-luvulla. Lähes yhtä pieni ja kevyt, mutta isommilla pyörillä. Kokoontaittuvien pyörien kuningas on kuitenkin Brompton, jonka pyörät ovat sen verran isot että sillä pärjää hiekalla ja mukulakivilläkin.