laser kampa elvyttää hiuksien kasvun

Nouseeko hiusrajasi huolestuttavaa vauhtia? Eipä hätää, hiusten kasvua voidaan nyt elvyttää hankkimalla HairMax nimisen laserkamman. Laite on hiljattain jopa saanut Yhdysvaltain hallituksen Food and Drug Administration (FDA) organisaation hyväksynnän, jonka testeissä laserkampa on lisännyt 93% koehenkilöistä hiusten kasvua keskimäärin 19 hiuksella neliösenttimetriä kohden.

Jos siis olet niin epätoivoinen, että olet valmis päähän kohdistuvaan laserhoitoon, niin voit nyt hankkia omasi hintaan $545,-

Lähde: www.physorg.com

Kyllä, kiitos haluan kehittää kädentaitojani superlaadukkan Askartelukerhon parissa. Tutustumishintaan vain 0 €! –Klikkaa tästä –

Edellinen artikkeliMichael Jacksonin ulkonäkö vuosien saatossa
Seuraava artikkeliSteve Ballmer myy Windowsia vuonna 1985

1 KOMMENTTI

  1. Hetkinen, eikös laseria käytetä karvojen poistamiseen, eikä kasvattamiseen?

    Meikäläinen taitaa kyllä tyytyä omaan pälviinsä 😉

  2. Taitaa olla helpompi kaljuksi vetää .. hiuksista ei ole kuin haittaa 😀

  3. Jos nyt yhtään tutustui noihin lähteisiin tai on tietoinen FDA:n toiminnasta, niin pitäisi olla selvää että FDA ei itse tehnyt noita tutkimuksia. Tutkimukset suoritti laitetta markkinoiva yritys.

    FDA:n ”hyväksynnässä” todetaan että laite käyttää samoja komponentteja kuin markkinoilla pitkään olleet muut lasertuotteet (ilmeisesti esimerkiksi karvanpoistossa käytetyt) ja näin ollen ei ole syytä evätä tältä laitteelta myyntilupaa. FDA ei ottanut kantaa laitteen toimivuuteen.

  4. No en usko että täällä kukaan olettikaan että toi vois millään maailmantasolla toimia. Korkeintaan fantasiamaailmassa. Eiköhän se taho, joka keksii oikean toimivan kaljuuntumisen esto- / hiusten takaisinkasvulaitteen, saa mööbelinpalkinnon.

  5. Laserillahan ne hoitaa kaljuuntumista tällä hetkelläkin isoimmissa kosmetologi/kampaamoputiikeissa. Eli ei tuo sinänsä mitään uutta ole, paitsi että nyt tuota on mahdollista käyttää itse kotona. Tuo laaserihoito todellakin siis toimii, kaikille niille tiedoksi jotka täällä tuomitsivat.