Ihmisparka.

Edellinen artikkeliKorttipakan kokoinen Canon PowerShot TX1 kuvaa HDTV-tasoista videota
Seuraava artikkeliHiusten kasvun elvyttävä HairMax laserkampa

1 KOMMENTTI

 1. Huh :I
  Pelottavaa..
  Tuosta oli southparkissa (kaks?)viikkoo sitten nelosella aika hulvaton jakso..
  Mutta on jannulla muutakin pipiä ku vaa ulkoiset jutskat..

 2. Mauton juttu… täysin mauton. Jos tämän perusteella pitäisi arvioida hilavitkutin sivuston tasoa… pakkaselle meni. ja ehdin jo suositella tätä sivustoa kavereillekkin… en tee sitä enää.

 3. Minusta Hilavitkutin.com on viime aikoina merkittävästi parantanut tarjontaansa ja tuo oli itse asiassa ihan ajatuksia herättävä video.

  On erittäin mielenkiintoista nähdä muutamia esimerkkejä siitä mitä maailmalla keksitään vaikka se ei olisikaan mitään kamalan mullistavaa. Hilavitkuttimessa on tätä nykyä alkanut tulemaan paljon enemmän ja laajemmin sisältöa, eikä minua ainakaan haittaa, jos videot menevätkin ohi sivuston varsinaisesta tarkoituksesta.

  Minä en ainakaan tuon perusteella lakkaisi suosittelemasta sivustoa. Olen suositellut tähänkin asti ja suosittelen edelleen. Minun mielestäni on ihan turhaa ja epäoikeutettua valittaa, jos tulee vähänkin huonompi juttu.

 4. Niin, aika uskomatonta, että jengi jaksaa kitistä kaikesta mikä ei itteä kiinnosta. Varsinkin kun sivujen lukeminen ei maksa kenellekkään mitään. Silti taidat Mikkokin tulla tänne huomenna uudestaan katsomaan, että mitä uutta taas löytyy?

  Jos haetaan mauttomuutta, niin kyllä varmaan löytyy mauttomampia juttuja ihan mikä päivä vaan esimerkiksi illtiksestä, seiskasta puhmattakaan.

  Enkä mä ymmärrä mikä tossa videossa oli ylipäätänsä niin mautonta. Onhan se rankkaa, mitä kaveri on naamalleen tehny, mutta kyllä mun mielestä silti on esimerkiks rankempaa laittaa apina koppiin iskeä sille piuhat päähän, niin kun vähän aikaa sitten olleessa apinan robottikäsijutussa.

  Se on kuitenkin realiteettia maailmassa missä tässä elellään. Kyllä mua ainakin kiinnostaa nämä jutut.

 5. Ei tosa mitään sairasta ole, Ei Michael sairas periaattees oo, se vaan halus näyttää siskoltaan mut meni van ”vähän” yli.

 6. ”Jos haetaan mauttomuutta, niin kyllä varmaan löytyy mauttomampia juttuja ihan mikä päivä vaan esimerkiksi illtiksestä, seiskasta puhmattakaan.” Joo siis kyllä tosta Seiskasta löytyy aikas hyvääki juttuu….vitsit, rikospähkinä ja telkkariohjelmat =P

 7. mun mielest se oli ihanan näkönen nuorena eikä se oo sairas!!!Sen isä oli sika!!ja Michael oli just se joka keksi kaikki hienot liikkeet ja sanot et se on sairas!!!???se on popin KUNINGAS!!!!!!!!! huom:en oo sen varsinainen fani.

 8. sen levyt rikko ennätyksiä!!jukkis on matoja syöva aivoton iilimadon raato jolla ei ole aivoja ollenkaan!!!michaael jackson oli maailman paras tanssija,laulaja,näytteliä ja nero!se söi vaan niin paljon lääkkeitä enne sen viime esitystä ja muutenkin sen piti ottaa yksi ruiske päiväs sen kipuihin…se oli tavallaan sankari.!

 9. ai muka näyttää siskoltaan.kävele sen haudan yli mä sanon…niin häpäset sitä oikein kunnolla!

 10. jackson sairasti vitiligo tautia katsokaapa wikipediasta taudin oireet sekä kuuluisat sairastajat joihin mm:jackson on nimetty. Leikkauksista en tiedä jackson itsehän myönsi vain nenän leikkauksen….mutta kyllä jotain muutakin on taidettu leikellä :/ r.i.p king of pop and entertaiment

 11. MJ sen takii leikattiin ja sen takii se käytti kipulääkkeitä,kun se pepsimainokses ku sil palo hiukset ja pää nahka 🙁

 12. Osa maailmasta koulukiusas häntä, osa rakasti tuotoksiaan.
  Lahjakas! Helkkari,jos lapsuus on kuin aikuisuus (kuten usealla maailmassa kait on) ja vielä siihen valtataisteluita, tyranni-isä: huh!

  ”…se joka sanoo on ite!”

 13. Vain amerikassa voi syntyä köyhänä mustanapoikana ja kuolla rikkaana valkoisena naisena. Oon kuullu et tommostakin käyny jollekkin, huh huh!