Sony Ericsson SO903iTV – Bravia brändätty matkapuhelin

sonyericsson_bravia.jpg

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericsson näyttää jatkavan Sonyn olemassa olevien brändinimien hyödyntämistä. Ensin esiteltiin Walkman musiikkikännykät ja tämän jälkeen viime vuonna ensimmäisen Cybershot kamerakännykät. Tällä kertaa siirrettävänä brändinä on Sonyn televisiomalleista tuttu mallinimi Bravia, joka koristaa uutta, vasta esiteltyä Sony Ericsson TV-kännykkää.

Täydelliseltä mallinimeltään SO903iTV Bravia matkapuhelin on varustettu 3 tuumaisella 16:9 kuvasuhteisella 240×432 tarkkuuteen pystyvällä laajakuvanäytöllä. Lisäksi laitteessa on luonnollisesti sisäänrakennettu TV-viritin. Muita TV:n katseluun liittyviä piirteitä laitteessa on mm. ”time shift” ominaisuus, jolla ohjelman katselu voidaan keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa samasta kohdasta jälleen, vaikkapa katseluelämyksen keskeyttäneen puhelinsoiton jälkeen. Äänentoistoa varten puhelimessa on sisäänrakennetut stereokaiuttimet ja TV-ohjelmien tallentamista varten paikka MicroSD muistikortille.

sony_ericsson_so903itv_2-thumb.jpg

Television katseluun liittyvien ominaisuuksien lisäksi Bravia kännykkä pitää sisällään mm. 2 megapikselin kameran. Värivaihtoehtoja ainoastaan 19,5mm paksuisesta puhelimesta on valittavana Punainen, Musta tai valkoinen.

Ensimmäinen esitelty Bravia puhelin on tulossa myyntiin ainoastaan Japanin DoCoMo markkinoille, mutta oma veikkaukseni on, että ensimmäisen Euroopan markkinoille suunnatun Bravia matkapuhelinmallin esittelyyn ei mene kauaakaan.

Lähteet: www.sonyericsson.co.jp ja gizmodo.com