Kotimaista kierrätysmuotoilua

recycled_design.jpg

Kierrättäminen on aina hyvä asia, mutta harva meistä vaan itse keksii järkevää käyttöä vanhalle pesukoneelle, rikkinäiselle näppäimistölle, tai vaikkapa puhjenneelle auton sisäkumille. Onneksi kuitenkin on muotoilijoita, jotka osaavat ajatella näitäkin asioita puolestamme!

Kotimainen, Jyväskylässä sijaitseva Seccoshop niminen yritys on erikoistunut nimen omaan kierrätysmateriaaleista valmistettujen tuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Kaupan valikoimissa olevat tuotteet ovat kotimaisten, sekä kansainvälisten muotoilijoiden suunnittelemia kierrätysmateriaaleista valmistettuja esineitä. Tuotteet valmistetaan yrityksen Petäjäveden verstaalla.

Oheisessa kuvassa on mallina yrityksen valikoimista Miia Kylmäsen auton sisäkumista valmistettu käsilaukku, Aki Kotkaksen käyttökelvottomista vinyyleistä valmistettu CD-teline, sekä Sasha Huberin suunnittelema tietokonenäppäimistön vanhoja muovikalvoille uuden elämän antava muistikirja. Esineiden tilaukset onnistuvat Seccoshopin verkkosivujen kautta osoitteesta: www.seccoshop.com. Sivuilta löytyy mainittujen lisäksi myös paljon muuta mainiota kierrätysdesigniä.

Seccoshopilla on myös myymälä Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 33 ja uudistuneen verkkokaupan luvataan avautuvan yrityksen sivuilla piakkoin.

Lähde: www.seccoshop.com