Japanilainen leluvalmistaja Nikko on esitellyt varmasti ainakin kaikkia Tähtien Sota faneja hätkähdyttävän 1:3 kokoisen R2-D2 robotin. Robotti pitää sisällään pienen viihdekeskuksen, jonka kautta laite pystyy liikehtimisien ohella toistamaan radio-ohjelmia, musiikki CD:tä, MP3 musiikkia tai vaikkapa DVD elokuvia.

Ehdottomasti hienoin ominaisuus kapineessa on sisäänrakennettu videotykki, jolla sympaattinen tähtirobotti heijastaa vaikkapa elokuvia seinälle siinä missä piippailemiselta ja kääntyilemiseltään kerkeää! Laitteen mukana toimitetaan myös Millenium Falconin näköinen kaukosäädin, jolla laitteen saa tanssimaan oman pillinsä mukaan.
Robottia on tulossa myyntiin ainakin Brittein saarille ensi kesänä noin 1.500 Punnan hintaan.

Lähteet: www.shinyshiny.tv, www.nikkor2d2.com

Edellinen artikkeliNojatuolicruiseri
Seuraava artikkeliEdullinen kolmiulotteinen CNC-jyrsin