twilight_tracer.gif

Tavallisen golfpallon löytäminen puskasta pimeässä saattaa usein olla käytännössä mahdoton tehtävä. Hämärässä golfaamisesta tykästyneen apuun tulee kuitenkin Twilight Trace -golfpallo, johon on sisäänrakennettu punainen vilkkuvalo.

Pallon sisällä oleva lamppu saa koko pallon vilkkumaan hälytysvalon tavoin, jonka ansiosta pallo löytyy varmasti pimeässä mainiosti – oli pallo sitten vaikka vesiesteen pohjassa. Twilight Tracer pallot välkkyvät lyönnin jälkeen noin viisi minuuttia, jonka tulisi olla riittävä aika pallon paikallistamiseen.

Pallojen sisäänrakennettuja litium paristoja ei valitettavasti voi vaihtaa ja tästä johtuen noin 80 tunnin välkkymisen jälkeen pallot muuttuvat tavallisiksi golfpalloiksi.

Vilkkuvia palloja on kaupan ainakin Latest Buy nimisessä verkkokaupassa hintaan $39,95 / kolmen kappaleen pakkaus.

Lähde: www.latestbuy.com.au

Edellinen artikkeliKuinka uutta Maseratia ei kannata sisäänajaa
Seuraava artikkeliPyörätuoli telaketjuilla

3 KOMMENTIT

  1. Tuollainen olisi kätevä mutta ei tälläinen aloittelija tommosilla uskalla pelata kun voivat mennä liian helposti hukkaan. Tietysti jos rahaa on mutta… Btw. Tuo siis vilkkuu 5min lyönnin jälkeen ja väylä on yli 100m ja lyöt sen viheriön vieressä olevaan vesiesteeseen sehän sammuu jossei sinne esteelle juokse 😛 .

Kommenttien lisääminen on estetty.