Hilavitkutin.com verkottuu

Hilavitkutin.com on tästä päivästä lähtien aloittanut kumppanuusyhteistyön kolmen muun laadukkaan kotimaisen verkkosivuston kanssa. Aloittamaamme verkkopalvelujen verkosto on Nimeltään Verkkokeidas.

Verkkokeidas on uusi mediataloista riippumattoman laadukas ja kasvava verkkopalveluiden verkosto. Verkosto sai alkunsa syyskuussa 2006 ja siihen kuuluu tällä hetkellä neljä aiheiltaan fokusoitunutta sivustosta.

Autot – Autouutiset.fi
Kalastus – Kalastajat.com
Matkapuhelimet – Puhelimeni.fi
Gadgetit – Hilavitkutin.com

Tarkkaavaisimmat sivuilla vierailijat ovat kenties jo huomanneet oikeassa ylälaidassa sijaitsevan ”verkkokeidas” valikon, josta verkoston sivuilla surffailevat pääsevät kätevästi siirtymään sivustolta toiselle. Valikko sijaitsee kaikilla verkoston sivuilla suunnilleen samoilla paikoilla, joten aihealueittain navigointi onnistuu helposti.

Käykäähän siis tutustumassa myös verkoston muihin sivuihin, mikäli eivät ole jo entuudestaan tuttuja!

Lisätietoa Verkkokeitaasta löytyy täältä