miraclenoodles.jpgMiracle Noodles on varamasti vastaus monen painonvartijan rukouksiin – lyhyesti kuvailtuna kyseessä on nuudeli, joka sisältävää tasan nolla kaloria per annos.

Jamssijauhoista valmistettu pasta on tuotetta testanneen Hungry girl verkkosivuston mukaan mautonta, mutta täysin syötävää sopivan kastikkeen kanssa. Jos joku tietää myös pastakastikkeen, joka sisältää nolla kaloria, kertokoot minulle!

Tässä vielä lainaus pastapaketin ravintosisällöstä:

Angel Hair Pasta
Servings per Container-3
Serving Size – 84g
Fat – 0
Protein – 0
Carbohydrate – 3g
Soluble Fiber – 3g
Sugar – 0

Zero Net Carbs, Zero Calories, Pure Fiber-

Lähde: www.hungry-girl.com

Edellinen artikkeliLompakko 2.0 pistää asiat järjestykseen
Seuraava artikkeliMersulta täysin kierrätettävä puinen konseptiauto

7 KOMMENTIT

 1. Ovat varmaan mitanneet ravintoarvot epätarkasti jolloin onnistuneet pyöristämään nollaan. 1 g hiilihydraatteja on 4 kcal energiaa.

  Go figure.

 2. Saako noita Suomesta ja jos saa, niin mistä?

  Lienevät kuitenki reilusti normipastaa vähäkalorisempia…

 3. Totta, 1 g hiilihydraatteja on 4 kcal energiaa, mutta soluble fiber eli liukeneva kuitu on sellaista hiilaria, jota kehomme ei voi käyttää hyväkseen. Korjatkaa joku viisaampi, jos olen väärässä.

 4. Siis mitä järkee tollasseessa on sitten? Mikset vetele pelkkää pastakastiketta, niin tulee 0 kaloria pastasta.

  Kyllä ruoan pitää maistua.

 5. Olette kyllä naiset aivan sekaisin. Tarvitsette kuitenkin päivässä väh 2200kcal elääksenne niin minkä takia söisitte annoksen joka sisältää 0kcal (pelkkää vettä) tai edes maksaisitte siitä.

 6. En tiedä saako Suomesta, oon jenkeissä vaihdossa ja tungen noihin vähäsokerista light-ketsuppia jossa ruokalusikallisessa on 5kcal tai rasvatonta tuorejuustoo jossa ruokalusikallisessa puolestaan 15kcal.

Kommenttien lisääminen on estetty.