4 parasta sähköpostiohjelmaa Windows 11: sta

Olitpa yrityksen omistaja tai työntekijä, sähköposti on ammattimaisin ja helpoin tapa kommunikoida yritysmaailmassa. On välttämätöntä, että sinulla on sähköpostisovellus, joka on luotettava, turvallinen ja täynnä ainutlaatuisia tuottavuuttasi lisääviä ominaisuuksia.

Tiedät jo varmasti perinteiset Windows-sähköpostisovellukset, jotka ovat kestäneet ajan testin, mutta nyt on jo ehkä päivityksen aika. Jatkamalla lukemista, näet listauksen parhaista Windows 11 -sähköpostisovelluksista niin työhön kuin henkilökohtaiseenkin käyttöön.

Luettelo parhaista sähköpostiohjelmista Windows 11:ta

Tässä osiossa paneudumme tarkemmin 4 suosituimpaan ja helppokäyttöisimpään sähköpostiohjelmaan Windows 11:ta.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook on yli kahden vuosikymmenen ajan ollut maailmanlaajuisesti yksi luotettavimmista ja suorituskykyisimmistä sähköpostialustoista. Outlook on suunniteltu voimakkaalle yrityskäyttäjälle, jonka on hallittava tehokkaasti erilaisia postilaatikoita, kalentereita, yhteystietoja ja paljon muuta.

Osana Microsoft 365:ttä Microsoft Outlook tulee entistäkin paremmaksi poikkeuksellisten tuottavuuslisäosien ansiosta. Outlookissa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jota voit mukauttaa haluamasi teeman, komentoasetusten ja organisaatiotyylin mukaan.

Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta Microsoft Outlook on alusta, joka täyttää jokaisen yrityskäyttäjän tarpeet. Voit määrittää sähköpostiluokkia tai postilaatikon sääntöjä, lähettää sähköposteja jaetusta postilaatikosta, ohittaa saapuvat sähköpostit automaattisesti ja jopa määrittää sähköpostien käyttöoikeudet IRM-tuen ansiosta.

Jos Outlookissa on joitain tehtäviä, joita huomaat tekeväsi toistuvasti, voit helposti määrittää automaattisen toiminnon Quick Steps -toiminnon avulla. Outlook tarjoaa monia uskomattomia ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat viestintää ja lisäävät yleistä tuottavuutta.

Voit hankkia erikseen Microsoft Outlookin Microsoft 365 -tilaussopimuksen kautta. Microsoft tarjoaa erilaisia henkilökohtaisia, perhe-, yritys- ja yrityssuunnitelmia, jotka vastaavat jokaisen yksilön tarpeita.

Ominaisuudet:

  • Tarjoaa ilmaisen pääsyn kalenteri- ja sähköpostipalveluihin sekä roskaposti- ja haittaohjelmasuodattimiin
  • Tarjoaa postilaatikon 15 Gt tallennustilalla ja 15 Gt OneDrive-tallennustilaa
  • Sisältää Web-version korkealaatuisista Office-ohjelmista, kuten PowerPoint, Excel ja Word
  • Saatavilla myös Microsoft Office mobiiliversiot, joiden avulla voit työskennellä missä tahansa

eM Client

Tulet rakastamaan eM Clientiä, jos pidät sovelluksista, jotka tarjoavat sinulle runsaasti mukautusvaihtoehtoja. Modernin ja helppokäyttöisen käyttöliittymän lisäksi eM Client toimii myös tehtävien seurantana sekä se pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta työviestinnästä.

eM Client on erittäin yhteensopiva ja se voidaan helposti integroida moniin sähköpostipalveluihin, mukaan lukien Google, Outlook, Office 365 ja moneen muuhun. Sähköpostisi on salattu turvallista siirtoa varten eM Client -sovelluksella, ja voit myös helposti määrittää niiden oman PGP-salauksen.

Toinen kätevä ominaisuus eM Clientissä on uskomaton sisäänrakennettu käännöstyökalu, joka estää kielimuurit hetkessä.  Lisäksi voit myös torkuttaa saapuvat viestit, odottaa automaattista vastausta tärkeisiin sähköpostiviesteihin ja mikä parasta, voit jopa korjata kirjoitusvirheet palauttamalla lähetetyn sähköpostin kumoa lähetys -toiminnolla.

Yksi asia, josta pidämme erityisesti eM Clientissä, on sen tehokkaat kalenteri- ja tehtävienhallintatyökalut. Voit nopeasti listata tulevat tehtäväsi ja tarkastella niitä lennossa esityslistan sivupalkin kautta. Yhdellä laitteella luomasi tehtävä synkronoidaan automaattisesti muiden sisäänkirjautuneiden laitteiden kanssa.

Voit kätevästi integroida eM Client -kalenterin työkaluihin, mukaan lukien Zoom, Microsoft Teams ja Google Meet, hallitaksesi ajoitettuja online-kokouksiasi. Voit myös integroida tavallisia pikaviestipalveluita, kuten Google Hangouts, Jaber jne.

Muihin sähköpostiohjelmiin verrattuna eM Client tarjoaa enemmän vaihtoehtoja yhteystietojen käyttämiseen. Voit helposti tarkastella kaikkia liitteitä, jotka olet jakanut tietyn kontaktin kanssa, ja saat myös nopean yleiskatsauksen viestintähistoriastasi.

eM Client on ilmainen henkilökohtaisille käyttäjille, mutta ilmainen versio ei salli kaupallista käyttöä ja se on rajoitettu kahteen sähköpostitiliin. Voit käyttää kaikkia eM Client-palveluita Pro-version avulla niin yrityksenä- että henkilökohtaisena käyttäjänä.

Ominaisuudet:

  • Voit tarkastella ja hallita sähköposteja sekä vastata niihin enintään kahdella sähköpostitilillä yhdellä laitteella
  • Pro-käyttäjille se mahdollistaa rajattomat tilit niin yksityishenkilöille kuin yrityksille
  • Se hallitsee sähköpostia, tehtäviä ja kalentereita sekä tarjoaa VIP-apua koko vuoden
  • Voit mukauttaa sähköpostiti eM Client -sovelluksen mukauttamisvaihtoehtojen kokoelmalla, mukaan lukien suunnittelun, väripaletin säädön jne.

Windows Mail

Siitä lähtien, kun Microsoft esitteli kevyen Windows Mail -sovelluksen, joka on yhteensopiva Windows 10:n kanssa, se on ollut yksinkertainen mutta hyödyllinen sähköpostiohjelma satunnaisille käyttäjille. Windows 11:ta Mail-sovellus on identtinen Windows 10:n kanssa.

Windows Mail -sovellus on kirjaimellisesti sähköpostiohjelma, joka hallitsee sähköpostejasi yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä tavalla. Voit määrittää Microsoft Outlook-, Gmail- ja Office 365 -sähköpostitilejä tavanomaisten Microsoft Exchange- ja POP/IMAP-tilien lisäksi. Voit käyttää keskitettyä postilaatikkoa erottaaksesi tärkeät sähköpostit automaattisesti eri postilaatikoihin.

Jos haluat käyttää yhteystietojasi tai kalenteriasi, voit käynnistää ihmiset- ja kalenteri -sovellukset Windows 11:sta. Valitettavasti et voi käyttää yhteystietojasi ja kalentereita Mail-sovelluksessa.

Emme voi kiistää sitä, että Mail on erittäin kevyt sähköpostiohjelma, joka yksinkertaistaa sähköpostien lähettämisen ja vastaanottamisen, vaikka siitä puuttuu useita olennaisia ominaisuuksia, joita löytyy muista tässä luettelossa mainituista sähköpostiohjelmista.  Mail-sovellusta on mahdollista käyttää ilmaiseksi Windows 11:sta ja se on valmiiksi asennettu kaikkiin järjestelmiin.

Sähköpostiohjelma The Bat!

The Bat! on houkutteleva sähköpostiohjelma, joka on keskittynyt tekemään viestinnästäsi turvallista päästä päähän -salauksen avulla. Sen lisäksi se tarjoaa huippuluokan suojauksen sähköpostillesi ja se sisältää myös runsaasti tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia.

Voit määrittää useita sähköpostitilejä turvallisesti ja niiden käyttäminen on helppoa yhdessä paikassa. Se tukee sähköpostitilejä, jotka käyttävät IMAP-, POP3-, MAPI- ja Microsoft Exchange -protokollaa. Käyttöliittymää on helppo muokata ja se mahdollistaa useita erilaisia personointivaihtoehtoja. Voit mukauttaa nopeasti useimpia tekstikenttiä muutamalla napautuksella.

The Bat saa erityisesti kiitosta tehokkaista upotetuista suodattimista. Ne tekevät sähköpostien järjestämisestä ja noutamisesta nopeaa sekä tehokasta. Toinen loistava ominaisuus The Batissa on ainutlaatuinen MailTicker, joka lisää näytöllesi vaakasuuntaisen bannerin, josta näet viimeisimmät lukemattomat viestit sekä ennalta määritetyt pikatoiminnot jokaiselle sähköpostille.

Voit käyttää tätä sähköpostiohjelmaa ostamalla Home- tai Professional-version kertamaksua vastaan. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää ilmaista kokeiluversiota, jos haluat käytännönläheisen kokemuksen, ennen kuin ostat tämän turvallisen ja monipuolisen sähköpostiohjelman.

Mikä sähköpostiohjelma sopii sinulle parhaiten?

Kun päätät, minkä sähköpostiohjelman haluat ladata ja mitä haluat käyttää, harkitse ensin todellisia tarpeitasi. Joskus ilmaiset alustat voivat tarjota vain perusvaihtoehtoja, joten jos sinun on käytettävä edistyneempiä työkaluja, voi maksullinen alusta olla tarpeisiisi parempi vaihtoehto.

Sen lisäksi ilmaisissa ja edullisissa ohjelmistovaihtoehdoissa voi olla joitain rajoituksia esimerkiksi, kun puhutaan käytettävissä olevista työkaluista. Kun taas korkealuokkaiset ohjelmistot voivat todella vastata kaikkiin tarpeisiisi, jonka takia on tärkeää varmistaa, että sinulla on riittävä käsitys ominaisuuksista, jota odotat sähköpostiohjelmalta.

Windows 11 sähköpostiohjelmat – UKK

Mikä on IMAP?

IMAP-tekniikan avulla voit käyttää sähköpostiasi miltä tahansa laitteelta ja samalla pitää muut laitteet synkronoituina. Kun luet sähköpostiviestin IMAP-protokollalla, et lataa tai tallenna sitä tietokoneellesi. Sen sijaan luet viestin sähköpostipalvelimelta. Sen ansiosta voit tarkistaa sähköpostisi eri laitteilla ja eri sovelluksilla missä tahansa: puhelimesta, kannettavasta tietokoneesta, yleisen kirjaston tietokoneesta jne.

Mikä on POP3?

POP3 on yksi vanhimmista edelleen käytössä olevista sähköpostiprotokollista. POP3-palvelin vastaanottaa sähköpostit, tallentaa ne paikallisesti ja suodattaa ne sopiviin kansioihin. Kun käyttäjä muodostaa yhteyden sähköpostipalvelimeen Windows-sähköpostiohjelman avulla hakeakseen sähköpostinsa, viestit ladataan sähköpostipalvelimelta käyttäjän kiintolevylle.

Mikä on SMTP?

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) luotiin vuonna 1981, ja sähköpostipalvelimet käyttävät sitä lähtevän postin lähettämiseen, vastaanottamiseen ja/tai välittämiseen sähköpostin lähettäjien ja vastaanottajien välillä.

Mikä on sähköpostiohjelma?

Sähköpostiohjelma on paikallinen sovellus, jonka avulla voit tarkastella sähköpostia sähköpostipalvelimellasi ja lähettää uusia sähköpostiviestejä. Vaihtoehto sähköpostiohjelmalle on verkkokäyttöliittymä, jonka avulla voit tarkastella sähköpostiviestejäsi.

Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet Windows -sähköpostisovelluksessa?

Tarkat ominaisuudet, joita sinun tulee etsiä, riippuvat yksilöllisistä tarpeistasi, mutta useimmat hyvät sähköpostiohjelmat tarjoavat ainakin seuraavat ominaisuudet: tehtävälistat, tehtävät, yhteystietojen hallinnan, edistyneen sähköpostin hallinnan, kalenterit ja kyvyn käsitellä useita tilejä.

Yhteenveto

Markkinoilla on useita työpöytäsähköpostisovelluksia, jonka takia itselleen parhaimman vaihtoehdon löytäminen voi tuntua haastavalta. Jos tarvitset sähköpostiohjelmaa, jossa on yritystuki, sinun kannattaa harkita Microsoft Outlookia ostamalla Microsoft 365.

Toisaalta, jos olet kiinnostunut tavallisesta sähköpostiohjelmasta, joka palvelee hyvin henkilökohtaisia tai pienen yrityksen asioita, voi hyvä vaihtoehto olla eM Client -sovellus. Jos taas haluat ylivoimaisen sähköpostiohjelman, voi The Bat olla oikea vaihtoehto.

Oikean sähköpostiohjelman valinta riippuu pitkälti sinun tarpeistasi ja siitä mihin käyttötarkoitukseen se tulee.