Miten pelata Viking Lottoa?

Lotto on ollut yksi Suomen suosituimmista peleistä jo vuosikymmenien ajan, eikä tämä asia ole muuttumassa. Tähän tietenkin vaikuttaa se, että suomalaiset yksinkertaisesti pitävät onnen peleistä. Sen lisäksi eri lottopelien vaihtoehdot kasvattavat vain koko kategorian suosiota. Sen avulla aivan kaikki lotosta kiinnostuneet voivat löytää juuri sellaisen pelin, joka tulee ilahduttamaan heitä.

Jos otetaan aivan kaikki mahdollisuudet lotto peleihin huomioon, voit huomata niitä olevan uskomattoman paljon. Tietenkin jotkut niistä ovat helposti suositumpia kuin toiset. Tästä loistava esimerkki on Viking Lotto, joka kerää uskomattoman paljon pelaajia viikko toisen perään. Mutta miten tätä mahtavaa vaihtoehtoa voidaan oikein pelata, ja miksi se on niin suosittu? Me tulemme vastaamaan näihin ja kaikkiin muihin mahdollisiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla Viking Lotto pelistä.

Viking Lotto peliin osallistuu monta eri maata

Yksi suurista syistä Vikinglotto pelin suosioon se, että se on paljon suurempi verrattuna kaikista tunnetuimpaan lotto peliin. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Viking Lotto peliin osallistuu monta eri maata yhden sijasta. Se on itse asiassa Euroopan ensimmäinen monen maan välinen lottopeli, mikä on tietenkin hieno ja merkittävä saavutus.

Viking Lotto on alkujaan Pohjoismaiden järjestämä lottopeli, aivan kuten pelin nimestä voi jo arvata. Todellakin aivan alkujaan, peliin otti osaa viisi eri Pohjoismaata eli Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti. Vuosien aikana tämä määrä on kuitenkin vain kasvanut. Peliä pelattiin ensimmäistä kertaa vuonna 1993, mutta vuonna 2000 Viro liittyi peliin mukaan ensimmäistä kertaa. Vuonna 2011 osallistuvien maiden määrä kasvoi jälleen, kun Latvia ja Liettua osallistui peliin, ja sama tapahtui taas vuonna 2017, kun Slovenia otti osaa ensimmäistä kertaa.

Viking Lotto on yksi Suomen suosituimmista lotto peleistä

Kuten mainitsimme aikaisemmin, jos otetaan aivan kaikki erilaiset mahdollisuudet lottopelien pelaamisen, valikoima kasvaa todellakin loppumattoman suureksi.  Esimerkiksi lottopelien määrä nettikasinoilla on kasvanut huomattavasti, mikä on luonut entistä enemmän mahdollisuuksia pelaajille.

Vaikka vaihtoehtoja on nykyään hyvin paljon, Viking Lotto pysyy silti monen mielessä kaikista parhaana vaihtoehtona. Tähän vaikuttaa hyvin paljon sen koko. Se on suurempi kuin monet muut lottopelit, mutta se ei ole silti vielä yhtä massiivinen kuin esimerkiksi Eurojackpot, jonka osallistujamaiden määrä lähenee jo kahtakymmentä.

Veikkaus on Viking Loton takana Suomessa

Viking Lotto on monien maiden yhteistyönä mahdolliseksi luotu peli. Se tarkoittaa sitä, että eri maissa eri organisaatiot ovat pelin takana. Suomessa tämä osuu Veikkaukselle. Tämä ei sinänsä ole yllättävää, sillä Veikkaus on kaikkien suosituimpien onnenpelien takana Suomessa.

Tämä johtuu siitä, että Veikkaus on Suomen valtion omistama osakeyhtiö. Tämä antaa yhtiölle aivan erityisen sijan, jota ei voida noin vain ohittaa. Koska Veikkaus pyörittää Vikinglotto peliä, sille on tehty mahdolliseksi hyvin monet eri asiat, joista monet muut lottopelien järjestäjät voivat vain unelmoida.

Miten Viking Lottoon voidaan ottaa osaa?

Nykyään Vikinglottoon voidaan osallistua hyvin monella eri tavalla. Tietenkin yksi hyvin suosituista tavoista pelata peliä on niin sanotusti perinteinen pelitapa. Tällä tarkoitetaan yksinkertaisesti pelikupongin ostamista esimerkiksi R-Kioskilta, joka myy kuponkeja muihinkin Veikkauksen peleihin.

Aina tämä ei kuitenkaan ole monille miellyttävä tapa pelata peliä. Jos sää on erityisen huono, harvaa kiinnostaa lähteä reissaamaan lähimmälle kioskille vain ostaakseen tarvittavan kupongin. Onneksi tämä ei ole todellakaan pakollista. Peliin voidaan nimittäin osallistua suoraan myös Veikkauksen verkkosivustolla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin avata sivusto tietokoneella, ja voit ostaa tarvittavat kupongit hyvin helposti. Koko sivusto on järjestetty niin, että pelaaminen tapahtuu hyvin nopeasti, joten voit tehdä sen vaikka kahvitauolla työpäivän aikana.

Miten Viking Lottoa pelataan?

On hyvin mahdollista, että tiedät, miten Viking Lotto peliä oikein pelataan. Loppujen lopuksi koska kyseessä on Lottopeli, tämä on hyvin monille suomalaisille täysin tiedossa. Kuitenkin on hyvä varmistaa asia, jotta olet täysin valmis pelaamaan peliä ensimmäistä kertaa.

Pelasit sitten tietokoneella tai kioskilla, Vikinglotto pelin pelaaminen tapahtuu aina samankaltaisella tavalla. Pelaajan tulee valita kuusi numeroa yhden ja 48 väliltä. Voittavia numeroita arvotaan kuusi kappaletta, sekä jännittävä viking numero, joka on yhden ja viiden välillä. Kaiken tämän lisäksi pelissä arvotaan yksi plussanumero yhden ja 30 väliltä. Pelaajan ei ole pakko osallistua plussanumero arvontaan, mutta tämä voi viisinkertaistaa voitot. Ei ole ihme, että se on hyvin suosittu vaihtoehto.

Viking Lotto on oikea onnenpeli

Onnenpeleillä tarkoitetaan erilaisia pelejä, joihin pelaajan onnella on suuri vaikutus. Näitä on hyvin monia erilaisia. Toisten pelien lopputulokseen voidaan vaikuttaa pelaajan omilla pelitaidoilla. Toisaalta on myös sellaisia vaihtoehtoja, joiden tuloksiin ei voida vaikuttaa millään tavalla. Vikinglotto kuuluu juuri näihin jälkimmäisiin vaihtoehtoihin.

Toisin sanoen, ei ole olemassa minkäänlaista strategiaa, jolla voit nostaa voittomahdollisuuksia. Tietenkin on joitakin numeroita, jotka ovat sattuneet tulemaan arvotuiksi Viking Loton arvonnassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että juuri nämä numerot tullaan aina valitsemaan.

Siitä syystä on paljon parempi ja yleisempi tapa yksinkertaisesti valita ne numerot, jotka sinä haluat. Nämä voivat olla esimerkiksi sinun omia onnennumeroita, tai vaikka tärkeitä merkkipäiviä.

Milloin Viking Loton tulokset arvotaan?

Nyt kun tiedät, miten Vikinglottoa pelataan, ja miten sinun tulisi valita numerot, sinun tulee tietenkin selvittää, milloin tulokset oikein arvotaan. Loppujen lopuksi tämä on vähintään yhtä tärkeä osa koko pelaamista kuin itse pelaaminen.

Viking lottoa pelataan kerran viikossa. Arvonta tapahtuu joka keskiviikko. Se suoritetaan Norjassa, ja se näytetään Suomessa MTV3-televisiokanavalla kerro 22:20. Siten voit nähdä voittavat numerot suoraan televisiota katsomalla.

Jos et jostain syystä ole juuri silloin television ääressä, voit löytää voittavat numerot myös monella muulla tavalla. Voit löytää ne esimerkiksi Veikkauksen omalta verkkosivustolta hyvin helposti, koska koko sivusto on järjestelty todella selkeällä tavalla.

Keskiviikko jokeri tekee Viking Loton pelaamisesta vielä jännittävämpää

Veikkauksen lottopelit ovat jo valmiiksi hyvin innostavia vaihtoehtoja, jotka kiinnostavat todella monia suomalaisia pelaajia. Niistä voidaan kuitenkin tehdä vielä jännittävämpiä. Tämä onnistuu jokeripelien avulla. Jokaisella lotto pelillä on oma jokerinsa, jonka voit tunnistaa pelin arvonta päivästä.

Siten Viking Loton jokeria kutsutaan nimellä Keskiviikko Jokeri. Se arvotaan välittömästi Viking Loton arvonnan jälkeen, joten sinun ei tarvitse edes vaihtaa kanavaa selvittääksesi, miten sinulle oikein kävi. Voit ottaa osaa peliin aivan samalla tavalla kuin itse Viking Lotto peliin. Tämä on hyvin helppo tapa tehdä koko peli kokemuksesta vielä jännittävämpi ja hauskempi.

Pelaa Viking Lottoa myös puhelimella

Nyt olet melkein valmis aloittamaan pelaamisen. Ennen kuin siirryt valitsemaan onnennumeroita, on vielä yksi kysymys, johon emme ole vastanneet. Tämä on tietenkin se, voitko pelata Viking Lottoa myös puhelimella? Onneksi vastaus tähän on “tietenkin voit!” Veikkauksen verkkosivusto on optimoitu toimimaan aivan kaikilla laitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit päästä pitämään hauskaa riippumatta kokonaan siitä, missä oikein olet.