Näitä asioita et tiennytkään tarvitsevasi – mahtavia uusia lahjaideoita 

Joulu, syntymäpäivä, ystävänpäivä, isän- tai äitienpäivä tai vain päivän piristäminen. Aitoja syitä lahjojen antoon riittää ympäri vuoden. Lahjan vastaanottajan voidaan olettaa ilahtuvan saadusta huomiosta ja muistamisesta, vaikka kyseessä ei olisi edes merkkipäivä – tai juurikin siksi.

 

Moni voi sortua vanhoihin kliseisiin ja ostaa joka vuosi samoja lahjoja, kerta toisensa jälkeen. Onneksi nykyään lahjat ja lahjaideoita miehille ja naisille voi saada helposti netin välityksellä ja samalla saat myös idean siitä, minkälaisia innovatiivisia ja erilaisia lahjaideoita markkinoilla onkaan.

 

Yllättävästi suurin osa niistä on suunniteltu juuri modernin ihmisen tarpeeseen, vaikka et ehkä sitä tätä ennen ollut edes tiennytkään, eikä luultavasti läheisesikään. Modernit lahjat ovat paljon muuta kuin sukkia ja suklaata ja ne ratkaisevat nerokkaasti muutamia arjen ja elämän ongelmatilanteita.

Kesän rientoihin mielenkiintoisia ratkaisuja

Kesäisin liikutaan paljon ulkona, vietetään aikaa kavereiden kanssa ja juhlitaan kesän tärkeimpiä hetkiä, kuten juhannusta ja kesälomaa – mikä onkaan parempi tekosyy juhlimiseen. Seuraavat lahjaideat taatusti piristävät ketä tahansa ja ratkovat monia kesähelteiden ja juhlien ongelmaa.

Olutliivi

Grillijuhlien katseenkääntäjä ja jokaisen illanistujaisen pelastaja on olutliivi, johon voidaan ladata 12 kappaletta 33 cl:n tölkkiä mielijuomaa. Kaulan ympäri puettava ja vyötäröltä kiristettävä liivi on samalla ergonominen keino kuljettaa juotavaa mukanaan ja tarjota sitä välittömästi janoiselle, hädän hetkellä. Kenenkään ei tarvitse tämän jälkeen raahautua keittiöön kaivamaan juomia kaapista: ne ovat heti käden ulottuvilla.

Cool Well -kylmäkaivo

Kesämökin tai oman kodin piha on kesäisin mitä antoisin paikka nauttia pitkistä kesäpäivistä. Auringon paahtamana tulee tietenkin jano, mutta keittiöön asti pääseminen tuntuu haasteelta. Entäpä mitä jos aurinko ehtii sinä aikana kadota? Kylmäkaivo rientää tällöin apuun.

 

Maahan kaivettavaan reikään asennettava kaivo säilöö sisäänsä jopa 24 juomatölkkiä ja yhden viinipullon. Kylmä maaperä hoitaa viilennyksen ekologisesti ja sinun tehtäväksesi jää vain kylmien juomien nauttiminen aina kun mieli tekee.

 

Heille, joilla on jo kaikkea

Tämä on kaikkein vaikein lahjansaajaryhmä, koska heidän elämästään tuntuu löytyvän jo vimpulaa ja vekkulaa kaikenlaisiin tarpeisiin. Voit olla kuitenkin varma, että seuraavia lahjoja ei heiltä taatusti löydy.

Gun Alarm – infrapunaherätyskello

Herääminen on vaikeaa, mutta mitä jos päivä aloitettaisiin tehokkaasti ampumalla maalitauluun, jotta herätyksello vaikenisi? Gun Alarmin pirahtaessa soimaan sinulla on vain pieni hetki aikaa ampua paketissa mukana tulleella infrapunapistoolilla kellon maalitauluun. Jos osut tarpeeksi usein, herätysääni sammuu. Taitojen kehittyessä voit pelata vaativimmilla tasoilla.

Digitaalinen muistikirja – Rocketbook

Muistiinpanojen ottaminen kuuluu kaikkien arkeen. Rocketbook on digitaalinen muistikirja, johon kirjoitat mukana tulleella erikoiskynällä ja skannaat sivut sovellukseen, joka tallettaa ne automaattisesti valitsemaasi pilvipalveluun. Sen jälkeen voit pyyhkiä muistiinpanot pois eikä sinun tarvitse siis ostaa jatkuvasti uusia vihkoja. Tällä tavoin muistiinpanojen, piirustusten ja tärkeiden asioiden jakaminen on lisäksi erittäin helppoa.