Lainaa netistä – ei enää hattu kourassa pankkiin

Verkkopankit ovat olleet käytössä jo vuosia, mutta nettilainojen yleistyminen on ollut hieman hitaampaa. Onneksi viime vuosina markkinoille on tullut paljon uusia hyviä online-lainanmyöntäjiä, joista valita.

Nettilainan hakeminen on samanlainen prosessi kuin lainan hakeminen muualla, mutta paljon helpompaa. Sinun on annettava joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja sekä luotonantajasta riippuen tietoja työstäsi, tuloistasi ja kuluistasi. Aloita valitsemalla vain lainanantaja ja hakemalla lainaa; prosessin pitäisi kestää vain muutaman minuutin.

Lainaa netistä nopeasti – mikä sen mahdollistaa?

Pikalainojen avulla voit suorittaa koko lainahakuprosessin astumatta koskaan jalallasi pankkikonttoriin. Netistä haetut lainat ovat kätevä tapa lainata rahaa, ja yksinomaan verkossa toimivat lainanantajat tarjoavat yleensä nopeampaa palvelua ja voivat vaatia vähemmän tiukkoja vaatimuksia kuin perinteiset luotonantajat.

Mikä on nettilaina?

Lainaa voi hakea joko vain verkossa toimivalta lainanantajalta tai perinteisemmän lainanantajan verkkopalveusta. Usein nettilainat ovat vakuudettomia henkilökohtaisia ​​lainoja, mutta voit hakea myös muuntyyppisiä lainoja verkossa. Kuten perinteisempien lainanantajien kohdalla, jokaisella verkkopalvelulla on omat kelpoisuus- ja luottovaatimuksensa. Yleensä pikalainat voi hakea netistä ilman ylimääräisten tulo- tai palkkatositteiden lähettämistä, mutta tunnistautumiseen tarvitaan lähes aina joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Käytännössä koko prosessi kestää vain muutaman minuutin ja jos hyväksyt lainatarjouksen, voit siirtää rahat suoraan pankkitilillesi.

Mitä eroa on online-lainalla ja perinteisellä lainalla?

Nykyään myös monet perinteiset luotonantajat tarjoavat lainaa ja lainanhoitoa verkossa. Mutta on vielä muutamia eroja, jotka voivat tehdä vain verkossa toimivista lainanantajista houkuttelevampia (tai vähemmän) riippuen mieltymyksistäsi.

  • Ei henkilökohtaista yhteyttä: Ilmeisin ero on se, että pikalainaa netissä toimivasta lainapalvelusta hakiessa et ole missään yhteydessä asiakaspalvelun edustajan tai pankkiirin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, sinun on käsiteltävä näitä verkossa tai puhelimitse.
  • Nopea lainanhaku ja lainapäätös: Vain verkossa toimivat luotonantajat voivat keskittää resurssinsa yksinkertaisten ja automatisoitujen järjestelmien luomiseen, jotka voivat auttaa virtaviivaistamaan hakemus- ja tarkistusprosessia. Ja luotonantajan täytyy pystyä käyttämään ohjelmaa tarkistaakseen kaiken nopeasti ilman, että lainaa hakevaa henkilöä tarvitsee tavata kasvotusten.
  • Kohdennetut lainat: Monet lainanmyöntäjät tarjoavat vain yhtä tai kahta lainatuotetta, jotka vastaavat mahdollisimman joustavasti monenlaisiin rahoitutarpeisiin. Esimerkiksi pikalaina Saldolta voi olla parista sadasta aina 10 000 euroon saakka. Voit myös valita joko jatkuvan lainan tai kertalainan riippuen tarpeistasi.
  • Mahdolliset säästöt: Koska vain verkossa toimivien luotonantajien ei tarvitse rakentaa, ylläpitää tai hoitaa sivuliikkeitä, ne saattavat pystyä tarjoamaan alhaisempia korkoja lainoilleen. Tämä ei kuitenkaan ole aina totta, ja sinun on hyvä vertailla sekä verkossa toimivien että perinteisten lainanantajien hinnat ennen hakemusta.
  • Vähemmän ristimyyntiä: Yksi syy siihen, että perinteiset luotonantajat voivat tarjota edullisia lainoja, on se, että ne voivat ansaita rahaa myymällä sinulle myöhemmin muita tuotteita tai palveluita, kuten pankkitilin. Kun työskentelet vain vrekkopalvelun kanssa, sinun ei tarvitse joutua käsittelemään niin montaa tarjousta.

Pikalainan uusi määritelmä

Pikalainoilla on Suomessa ollut hieman huono maine. Kaikki verkkopalveluista haettavat lainat eivät kuitenkaan ole pikalainoja, vaikka lainan hyväksyminen tapahtuukin yleensä nopeasti.

  • Pikalaina haetaan netistä
  • Lainan saa käyttöön lähes heti
  • Lainasumma on yleensä 100 – 10 000 euroa
  • Pikalaina on vakuudeton
  • Pikalaina haetaan ilman takaajia

Hätätilanteessa sinulla ei ehkä ole paljon aikaa vertailla lainanantajia ja odottaa varojen saapumista. Yksi etu yhteistyössä online-lainanmyöntäjien kanssa on, että voit lähettää nopeasti useita hakemuksia löytääksesi parhaat hinnat ja ehdot. Useimmat palvelut voivat tarjota lainan jopa saman päivän aikana, kun hakemuksesi on hyväksytty. Osittain ajoitus voi riippua käyttämästäsi pankista.

Perinteiset pankit ja luotto-osuuskunnat, joissa sinulla on tili, voivat saada rahat tilillesi samana päivänä, jolloin hakemuksesi on hyväksytty. Hakemusten käsittely voi kuitenkin kestää kauemmin, ja jotkin rahoituslaitokset eivät tarjoa henkilökohtaisia ​​lainoja lainkaan.

Saldo tarjoaa uudet pikalainat niin pitkällä maksuajalla kuin haluat. Täyttäessäsi lainahakemuksen voit itse määritellä, kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin. Mikäli tarvitset, pikalaina Saldolta on välittömästi tililläsi.

Saldon lainat ovat vakuudettomia pikalainoja, joita voit hakea netissä lainahakemuksella. Palvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.