Ben & Jerry’s Doggie Desserts –jäätelöannoksia koiralle

Ben & Jerry’s on tullut tunnetuksi kuppimaisesta jäätelöpurkista kaupan pakastealtaassa.

Koira syö jäätelöä
Koira syö jäätelöä

Nyt samainen yritys on päättänyt tuoda markkinoille innovaation, nimittäin jäätelön koirille. Ideana tämä vaikuttaa varsin pätevältä. Makuja on kaksi:

– Pontch’s Mix – Frozen Dog Treat With Peanut Butter & Pretzel Swirls; sekä
– Rosie’s Batch – Frozen Dog Treat With Pumpkin & Mini Cookies.

Ben ja Jerry -mainosvideo – Ben & Jerry’s Doggie Desserts | Good Human:

Tuotteen arvostelu – Ben & Jerry’s secret menu! DOG Ice Cream ??(My dogs review):

Toinen testi/arvostelu – Ben and Jerry’s Doggie Desserts Review on Dog Edition:

Koiralle jäätelö
Koiralle jäätelö
Koiralle jäätelö
Koiralle jäätelö

Ben & Jerry’s -jäätelövalmistajaa on viime vuosina sekä ylistetty että kritisoitu kannanotoista ajankohtaisiin asioihin liittyen mm. ihonväriin sekä ympäristöön. Nyt varmasti monet tarkkasilmäiset käyvät katsomassa onko nämä jäätelöt koiralle sopivia ja ehkäpä jopa pohtivat että onko ekologista pitää koiranruokaa pakkasessa (pienissä purkeissa) – vielä kun eläinperäiset lähteet tuotteessa ovat ainoastaan tilkka maitoa. Koirat tunnetusti eivät pärjää ilman lihaa ruokavaliossa.

Pohdinta voi olla hyvinkin perusteltua. Firmoilla, jotka lähtevät ottamaan osakseen markkinointia erilaisia yhteiskunnallisia asioita päätyvät tänä päivänä hyvin tarkan suurennuslasin alle, ja tavallaan se on vaarallinen tie yritykselle, jonka päämäärä loppujen lopuksi on kuitenkin pyrkiä tuottamaan voittoa ja myymään mahdollisimman paljon suurelle joukolle ihmisiä. Kaikenlaisilla sen hetken villityksillä ratsastaminen mainonnassa on ehkä sillä hetkellä hyvä idea, mutta pitkällä aikavälillä se saattaa johtaa ongelmiin. Itsehän en kuitenkaan ole markkinointistrategi tai konsulttipalvelu, joten en ehkä ymmärrä asiaa :D.

A Melting World: Ben & Jerry’s in the Age of Climate Change:

Ben & Jerry’s is actively speaking out to mitigate the impacts of climate change on its supply chain and our world. But are these impacts truly all detrimental to the company?

Hintaa näillä on n. 3 dollaria / purkki. Suomessa ehkä enemmän. Ehkä olisi voinut tehdä sitten oikeaa koiranruokaa, eli lisätä jäätelöön vaikka maksaa, siitä koirat tykkää :D.

Ainesosat
Ainesosat

Lähde: Entrepreneur Europe – Ben & Jerry’s Launches ’Doggie Desserts’, an Ice Cream Aimed at Dogs