Ruotsissa on kehitetty uudenlainen seinäkello. STORY-niminen keksintö on erityinen siitä, että viisarin sijaan, ajan näyttää kuula, joka leijuu parin sentin päässä kellon pinnasta.

Flyte Story
Flyte Story

Lisäksi kello on suunniteltu nimensä mukaisesti (story = tarina) näyttämään tarinoita. Kelloon voidaan ohjelmoida vaikkapa näkymään Kuun vaiheet, vuodenaika tai 9kk odotus. Tämä tehdään kännykkäsovelluksen avulla.

Flyte Story
Flyte Story

Kuula näyttää myös tavallisen ajan, mikäli niin halutaan. Taustavalot voidaan säätää syttymään kokonaan tai sen mukaan missä kuula menee.

Ohessa kaksi esittelyvideota, sekä unboxing eli suomeksi paketinavaamisvideo.

Esittely – STORY. The world’s first levitating timepiece | Set Time Free:

Asennus – STORY by FLYTE: How to Levitate (Levels 1 – 4):

Paketinavaus – STORY, by FLYTE – 1st Backer Unboxing:

Hintaa tällä on ollut 800 dollaria, mutta näemmä loppunmyyty. Flyte on ruotsalainen firma, joilla on muitakin kiinnostavia innovaatioita. Näitä voi katsella heidän kotisivuillaan tai Youtube-kanavalla.

Muita Flyte-tuotteita
Muita Flyte-tuotteita
Flyte Story, ominaisuuksia
Flyte Story, ominaisuuksia
Flyte Story
Flyte Story

Pohdin tuossa, että mikäköhän mekanismi tässä on. Ja selkeästi tuossa unboxing-videolla kun kuulaa laitetaan paikoilleen, niin väärässä kohdassa se tarttuu pintaan kiinni. Eli siinä on jonkinlainen ”kehto”, mahdollisesti rinkulamainen magneetti.

Video aiheesta miten magneteilla voidaan saavuttaa levitaatio:

Lähde: Mike Shouts

Edellinen artikkeliTyhjiöpakattu USAn armeijan lentokoneen M1949-hätämakuupussi vuodelta 1962 – purkissa. Avataan ja testataan :)
Seuraava artikkeliKuinka avataan lukko, johon on katkennut avain, muutamia konsteja