USAn Missourin St. Louisissa on keksitty näppärä baarikonsepti. Nimittäin Open Concept -baari on kehittänyt kätevän juomakustannuspolitiikan.

Open Concept

Dimangi

Tuntihinta asiakkaalle on joko 10 tai 20 dollaria. Tähän hintaan sisältyy juomia sen verran kuin mitä kerkeää juomaan. Kympillä saa hieman vähemmän luksus-juomia ja 20 dollarin maksulla parempaa kaljaa ja shotteja.

Näppärä idea. Eiköhän Suomessakin puuhattu jonkinlaista buffet-tyylistä baaria, mutta kaatuiko EU-säädöksiin tai johonkin, en muista. Kansanterveydellisesti voisi toisaalta olla ihan hyvä, että juomien kanssa ei tarvitsisi pihtailla, koska kukas sitä jaksaisi kahmia juomia kerralla liikaa, jos niitä olisi yllin kyllin tarjolla. Näin se on monessa muussa maassa kuin Suomessa. Suomessa toki on Valvira ja THL, jotka huolehtivat poliitikkojen kautta siitä mikä on parasta suomalaisille, joten en ota kantaa.

Tällä videolla esitellään Open Concept -baari:

Kyllä tuolla baarissa voisi tietenkin käydä. Joskin väkevät jättäisin väliin, koska oluet ovat parempi juoma. Allekirjoittaneen mielestä. Väkevillä lähtee taju.

Oheinen video ei liity aiheeseen:

Lähde: Geekologie

Edellinen artikkeliVeriset hammas- ja silmänopat
Seuraava artikkeliRobo-crab – Robottirapu on Kiinan uusi innovaatio, toimii kuin parempikin jättiläisötökkä