Stacksteadsin kylän vuosittaiset kastikepainit olivat jälleen hauskaa katsottavaa – Videot!

Englannissa harrastetaan kaikkea hauskaa. Yksi tällainen hauska kisailu on kastikepaini. Joka vuosi porukat matkaavat Stacksteadsin kylään Rossendalen boroughiin Lancashireen, Englantiin. Siellä usean eri maan kansalaiset kisaavat kastikepainin voittajan tittelistä.

Paini käynnissä

Kahden minuuutin otteluihin osallistuvat kaikenikäiset miehet sekä naiset. Pisteitä saa asusteesta, viihdearvosta sekä painiotteista. Tänä vuonna 4×4,3 metrin areenalla, 2000 litran päivittäisessä kastikemäärässä miesten sarjassa parhaiten paini Joel Hicks, joka voitti kuudennesta voitosta merkinnän Guinnassin ennätysten kirjaan.

Oheisilla videoilla parhaita paloja painiotteluista:

Tämä urheilulaji on melko uusi, vaikka sen voisi kuvitella juuri joksikin eksoottiseksi jäänteeksi vanhoilta ajoilta – Nimittäin ensimmäiset kisat järjestettiin vasta 13 vuotta sitten paikallisella parkkipaikalla.

Lähteet: BBC, The Sun