Red Dead Redemption 1 ja 2 ovat tulleet tunnetuiksi erittäin hyvin suunniteltuina ja hupaisina peleinä. Tarinat ovat hyviä ja pelaaminen jaksaa koukuttaa.

Mätänevä ruumis

Red Dead Redemption 2 -pelissä on yllättävän realistisia piirteitä. Mainittakoon näistä kaksi eniten huomiota saanutta: Nimittäin mätänevät ja maatuvat ruumiit sekä lämpötilan mukaan muuttuvat hevosen kivekset.

Oheisella videolla mätänevä ruumis nopeutettuna:

Tässä kutistuvat pallit (kohdissa 0:10 isot ja 1:02 pienet):

Mikäli kiinnostaa tutustua videoilla lisää pelin yksityiskohtiin, näillä kahdella videolla on yhteensä 40 erityisen tarkkaa omainaisuutta:

Yksityiskohtia on listattuna mm. Mashablessa: 79 amazing little details in ’Red Dead Redemption 2’. Näitä voi tutkia pelaamisen ohessa.

Pallit

Hauska, että pelinvalmistajat jaksavat kiinnittää huomiota tällaisiin pikkuseikkoihin. Sinällään merkityksettömät yksityiskohdat eivät tuo peliin lisää sisältöä, mutta ne vievät pelaajan lähemmäs tunnetta, että pelin maailma on todellinen.

Lähde: Youtube, IGN forum

Edellinen artikkeliTesla törmäsi hinausautoon Venäjällä ja räjähti liekkeihin – Ovatko sähköautot turvallisia – Entä ovatko edes ekologisia??
Seuraava artikkeliMattel tuo Star Wars -barbit markkinoille: Darth Vader, R2D2, Princess Leia x Barbie