Samalla kun tiedemiehet ja lääkärit varoittelevat 5G-verkon riskeistä sekä mm. Bluetooth-kuulokkeista, osa mediasta tahtoo leimata 5G-verkosta huolestuneet kansalaiset ns. foliohatuiksi. Foliohattuargumenttia voi ruokkia vaikkapa hankkimalla tällaisen metallia sisältävän myssyn.

Brain Coat | RF Shielding for your Mind

5G-verkon ja sähkömagneettisen säteilyn uhat ovat kuitenkin todellisia ja niistä ovat varoittaneet tutkijat ja lääkärit, mm. ks.
Iso joukko tutkijoita vetoaa Euroopan komissioon, että 5G verkon rakentamista siirrettäisiin, kunnes verkkojen turvallisuus terveydelle on puolueettomasti tutkittu.
EU 5G Appeal – Scientists warn of potential serious health effects of 5G
Sadat tiedemiehet vetoavat sähkömagneettisen säteilyn terveysriskeistä monella alalla, mm AirPodeissa

Kuten olemme aiemmin todenneet, sähkömagneettista säteilyä eristävät ratkaisut tulevat todennäköisesti lisääntymään, ja tämä voi hyvinkin olla uusi innovaatioalue, jossa Suomikin voisi olla mukana kehittämässä ratkaisuja.

Sähkömagneettiselta säteilyltä eristetyt huoneet voivat joskus olla arkipäivää. Siihen saakka voimmekin käyttää tällaisia myssyjä.

FilterEMF:n toteuttama Brain Coat | RF Shielding for your Mind maksaa 55 dollaria ja se eristää mikroaallot: >35 dB 1-10 GHz taajuuksilla. Pinnan vastus: <0.5 Ohm/m2. Myssyä voi pitää tavallisen hatun alla.[caption id="attachment_45562" align="alignnone" width="500"] 5G verkko[/caption]

Lähde: Boing Boing

Edellinen artikkeliÄllöttääkö likaiset ovenkahvat ja muut kaupungilla, Gryp-avaimenperä ratkaisee asian
Seuraava artikkeliPetz on brasilialaisen Pet-Commerce-verkkokaupan luoma sovellus, jossa koira voi tilata haluamansa tavarat intervebistä