Äskettäin kerroimme patentista, jossa iPhone X -mallista alkanut näyttöön tehty kameranlovi oli korvattu kameralla, joka oli suorakaiteen muotoisen puhelimen ulkoreunassa (Xiaomi suunnittelee kamerauloketta älypuhelimeensa, ns. käänteistä notchia).

Huawei P Smart Z

Näemmä muotoilijat kipuilevat tämän loven kanssa enemmänkin. Nimitttäin Huawei P Smart Z -puhelimeen on suunniteltu kamera, joka ponnahtaa puhelimesta ulos. Tämä ns. pop up camera on siis niihin tarkoituksiin, joissa tahdotaan kuvata kameran etupuolella oleva kohde. Puhelimen taakse toki saadaan kameran normaalisti.

Huawei P Smart Z

Sinällään ihan fiksu veto, koska veikkaanpa, että yli 50% ei koskaan edes käytä tuota puhelimen etukameraa – Monia ei selfiet kiinnosta ja videopuhelutkaan eivät ole käytössä. Miksi siis uhrata näytöstä osa etukameralle.

Varmaankin monia mielipiteitä tästä lovesta vielä nähdään ennen kuin kehitetään näyttöön integroitu kamera. Esimerkiksi allekirjoittaneelle sopii puhelin, missa ei ole lovea, mutta kamera on myös etupuolella. Toisaalta jos saisin valita, niin tätä selfiekameraa ei itsellä edes olisi. Ainoa milloin sitä pitää käsitellä, on kun se menee vahingossa päälle ja pitää kytkeä pois. Ärsyttävä turhake, minulle.

Oheisella videolla kohdassa 1:55 voi nähdä miten kamera toimii:

Tulee Espanjaan ja Italiaan, 279€. Oletettavasti vastaavia tullaan piakkoin näkemään muuallakin.

Selfie lol

Lähde: Tech Radar

Edellinen artikkeliTämä imurirobotti kiroilee ja huutelee kun se törmää
Seuraava artikkeliConsent Condom vaatii neljä kättä, jotta sen saa avattua