Monet asiat kehittyvät, myös hammasharjat.

Blizzident

Blizzident ottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan. Harja toteutetaan hammaslääkärin kuvaaman 3d-kuvan mukaisesti – eli se on juuri asiakkaalle sopiva.

Oheisella videolla esitellään innovaatio:

Kun harja on valmis, sen käyttö on helppoa: Laitetaan hammastahnaa ja hammasharja suuhun, jonka jälkeen pureksitaan n. 10 kertaa tai n. 6 sekuntia. Tehokkaat oikein asetellut harjakset tekevät työn hyvin.

Näin se on suussa

Harjakset vaihdetaan n. kerran vuodessa. Runko kestää pitkään. Jotta tällaisen saa käyttöön, täytyy ensin löytää hammaslääkäri, jolla on skanneri. Skannaus maksaa 50-100 euroa. Tämän jälkeen toteutetaan 200 dollarin Blizzident.

Blizzident hammaslankaversio

Firma tarjoaa myös hammaslankaversiota tästä. Hammaslääkärit sanovat, että tarvitaan lisää tutkimuksia, jotta voidaan selvittää onko tämä tarpeeksi tehokas… Ainakin se säästää aikaa. Jos normaali hammaspesu on n. 3 minuuttia, se tekee vuodessa 2*3*365=2190 minuuttia/60 = 36,5 tuntia. Ja 20 vuodessa n. 30 päivää. Blizzident suoriutuu samasta hommasta vuodessa 2*6*365=4380 sekuntia/3600 =1,22 tuntia. Ja 20 vuodessa n. 1,02 päivää. Menikö oikein?

Lähde: Blizzident

Edellinen artikkeliTee-se-itse Wolverine-kynnet toimivat pneumaattisella järjestelmällä
Seuraava artikkeliTämä apuväline pursottaa voita tasaisena nauhana, mutta toimiiko se?