Tesla tunnetaan erikoisista ominaisuuksistaan kuten autoihin ohjeimoidusta tanssirutiinista.

S3XY

Teslan omistaja Elon Musk on ollut innovatiivinen myös projektiensa nimeämisissä. Kun rakennettiin suuria tunneleita valmistavaa yritystä, sen nimeksi tuli Boring Company. ’Boring’ on sekä ’pora’ että ’tylsä’. Avaruusyrityksen nimeksi tuli SpaceX, joka muistuttaa foneettisesti samaa kuin ’Space Sex’.

Tesla-autojen mallistossa ovat mallit ’S’, ’3’, ’X’ ja tulevaisuuden suunnitelmissa ’Y’. Ford oli varannut mallinimen ’Model E’, joten kirjain ’E’ korvattiin numerolla ’3’. Ja näin sähköautomalliston tyyppinimet muodostavat sanan ’S3XY’ eli ’sexy’ eli ’seksikäs’.

Selvästi luovaa prosessia hyödynnetty. Ja ensimmäinen mallihan oli Roadster – ’Tesla R S3XY’, ’Road S3XY’?

Oheisella videolla on Tesla X-mallin tanssiohjelma:

Mitä tästä opimme? Insinöörit, olkaa innovatiivisia! 😀

Haha

Lähteet: Quora

Edellinen artikkeliLegginsit omilla kasvoilla, varma lahja naisystävälle
Seuraava artikkeliMaailman suurin kauhakuormaaja painaa 260 ja nostaa 72 tonnia