Alkuvuodesta kuuluu kummia hampurilaisrintamalta. Ainakin USAssa on jo lanseerattu Big Mac höystettynä kolmella omenapuun lastuilla savustetulla pekonisiivullla.

Big Mac Bacon

Muuten kyseessä on taatun laadun Big Mac -tuttavuus. Pekonit tekevätkin sitten klassikosta uudenlaisen kokemuksen. Itse menin tuossa eräänä päivänä McDonaldsiin hampurilaisostoksille ja valittuani Big Macin, sanoi myyjä, että pitäisi kokeilla kuukauden erikoisuutta. En kuitenkaan kokeillut.

Videolla testataan tämä purilainen:

Pienen googlettelun jälkeen selvisikin että pekonimac onkin ollut myynnissä jo viime vuonna jonkin aikaa. Eipä kuitenkaan tullut maistettua, täytyypä kokeilla jos tulee uudelleen. Keskustelua aiheesta linkin takana.

Lähteet: Big Mac Bacon

Edellinen artikkeliFacebookin 10 vuotta -haaste onkin luotu, jotta saadaan kerättyä vanhenemisdataa kasvontunnistusalgoritmeihin
Seuraava artikkeliGhostbusters 3 jatkaa siitä mihin Ghosbusters 2 jäi vuonna 1989