Chariot Skates -rullaluistimet yhdistävät polkupyörän tyyliset pyörät rullaluistimiin.

Chariot Skates

Suurikokoiset pyörät tuovat luisteluun mm. teknisesti tehokkaamman tavan potkia vauhtia, paremman vakauden ja ohjattavuuden sekä mahdollisuuden luistella epätasaisemmissa maastoissa. Tavallaan pyritään tarjoamaan polkupyörän ominaisuudet, mutta ilman tarvetta penkille tai ohjaustangolle. Vauhtia luvataan jopa n. 40km/h.

Chariot Skates
Chariot Skates
Chariot Skates

Nämä ”Kärry-luistimet” esiteltiin jo hyvän aikaa sitten, mutta nostetta ei ole syntynyt hyvälle innovaatiolle. Olisiko syynä hieman korkea hinta 4250 dollaria, vai ovatko nämä jonkun mielestä liian erikoisennäköiset. Katukuvassa on kuitenkin nähty joitain alan harrastajia, mikä selviää oheiselta videolta:

Chariot Skates Compilation:

Lähteet: Chariot Skates, Metro

Edellinen artikkeliStar Wars Story: Solo, erikoisefektejä ja poistettuja kohtauksia!
Seuraava artikkeli3d-tulostimella voi tulostaa myös suklaata – Esimerkiksi täydellisen suklaapäällysteen paahtoleivälle!