Audioweld Synthwatch -pikkusyntetisaattori mahtuu ranteeseen

Audioweld Synthwatch on uusi innovaatio, joka yhdistää kellon sekä syntetisaattorin – ja lupaa myös olevansa (kenties) maailman pienin syntetisaattori.

Audioweld Synthwatch

Pikkukeyboard sisältää 200 ääntä sekä sekvensserin. Lisäksi siinä on neljä efektiä josta valita: delay, reverb, flanger sekä filtteri sovituksiin. Italialainen valmistaja on perehtynyt kellojen valmistamiseen sekä syntetisaattoreihin. Rakenne on kestävää ja kevyttä titaniumia. Kokonaisuus ja osat on mietitty huolella. Soittimen voi kytkeä kaiuttimiin usb-c-liitännän kautta. Mitään lisätarvikkeita ei siis tarvita.

Esittelyvideo: Audioweld® Synthwatch® world’s first wristwatch synthesizer:

Näyttää, että syntetisaattoreiden käyttäjät alkavat jakautua joukkoon, jotka haluavat standalone-soittimia sekä joukkoon jotka haluavat tehdä tuotannon tietokoneen kanssa. Sitten voisi ajatella, että jossain siinä välissä on älylaitteiden käyttäjät. Monenlaisia mahdollisuuksia tänäpäivänä toteuttaa omat musiikilliset ideat.

Audioweld Synthwatch
Audioweld Synthwatch

Tämä on Kickstarter-projekti. Näyttää kyllä siltä, että projekti ei toteudu. Ehkä kallis 450 euron hinta sekä se että älypuhelimella saa niin paljon aikaan syö markkinoita. Vaikka onhan tässä tietynlaista retro-ulkomuotoa. Olisikohan joskus 80-luvulla ollut laskinkelloissakin jokin soittomahdollisuus… Saattaa olla.

Kellon esittelyä käytännössä:
https://www.youtube.com/watch?v=MoN-eMnVDY0

Lähde: Kickstarter – Audioweld® Synthwatch® world’s first wristwatch synthesizer