Uudet kohteet tatuoinnille: Tummat silmänaluset pois värillä

Tatuointi on perinteisesti totuttu tuntemaan keinona tehdä pysyviä kuvioita iholle. Nyt samaa menetelmää käytetään monessa muussakin, mm. arpien peittämiseen sekä tummien silmänalusten värjäämiseen pois.

Silmänaluset vaaleiksi näin

Brasilialainen R. Torres on erikoistunut tällaiseen ”kauneustatuointiin”. Asiakkaan ihonväri katsotaan erityisellä laitteella. Väritieto siirretään tietokoneelle, ja sekoitetaan oikean värinen tatuointimuste. Etukäteen harkittu alue silmien alla tatuoidaan ihonväriseksi. Parantuminen kestää n. kuukauden. Monet asiakkaat ovat päässeet näin pysyvästi eroon tummista silmänalusista ja muista värivirheistä iholla.

Oheisella videolla esitellään tummien silmänalusten tatuointiprosessia:

Pari kuvaa Instagram-tililtä:

Kätevää ja tehokasta. Mikäli tekniikka on kestävä tarpeeksi monen vuoden lopputulosta silmälläpitäen, niin tässä voisi olla aivan oikea uusi kauneudenhoitoala. Nykykäänhän jo on melko yleistä tatuoida ohuet kulmakarvat. Se näissä tietenkin on, että kerran tatuoitu alue on vaikea palauttaa alkuperäiseksi – Joskin siihenkin on nykyään yhä kehittyneempiä laser-keinoja.

Lähteet: Odditycentral, Facebook