Kai se on tämä puhuva älypeilikin nähtävä. Kolme eri persoonaa omaava heijastin analysoi siihen katsojan kasvoja ja valitsee tämän perusteella kommentteja, mm. rohkaisuja ja kehuja. Puheentunnistus mahdollistaa dialogin.

Novera-älypeili

Novera-älypeili

”Yksinäisille naisille” suunnattu peili osaa myös analysoida mm. pulssin. Palautetta tulee puheena ja puhekuplina peilissä olevaan näyttöön. Peili myöskin toivottelee hyvät yöt ja kyselee lomasuunnitelmista – Kokonaisuudessaan peilin puheen pitäisi psykologisesti arvostaa dialogia ja saada käyttäjä tuntemaan itsensä kauniiksi.

Videolla esitellään Novera:

Novera-älypeili
Novera-älypeili

Peiliä on saatavana isompana ja pienempänä mallina. Edellinen maksaa n. 470 euroa. Keksintönä hyvä ja mikäli toimii ja on luonteva keskutelussa, niin mikäpä siinä. Joskus tulevaisuudessa näihin saadaan vielä aivan ihmisenkaltainen neuroverkkoihin perustuva tekoäly!

Lähteet: Novera, Designboom

Edellinen artikkeliIlmanraikastin autoon omilla kasvoilla – Esimerkiksi joululahjaksi!
Seuraava artikkeli8K Flexwarm esittelee älypuhelimella ohjattavat lämpenevät vaatteet