Nämä suklaavalmistajat kehittelevät nykyään monenmoista erilaista uutta makua. Mistä lie johtuu, kehittyneemmät laitteet? Aiemmin ei ollut Fazerin suklaalevyjäkään kuin muutamat samat vuodesta toiseen. Nykyään on vaikka mitä, ehkä liikaakin 🙂

Hot Cocoa M&M

M&M on intoutunut kokeilemaan erilaisuuksia näihin maapähkinä-suklaa-pastilleihinsa. Äskettäin ilmoitettiin chili-mausta (ks. Mexican Jalapeño M&M -suklaakuulat tulevat markkinoille). Nyt joulun alla sieltä on laitettu tulemaan versio, jossa pähkinän sijaan keskellä on vaahtokarkinmakuinen valkosuklaakeskus. Nämä ovat nimeltään Hot Cocoa M&M.

Valkeita vaahtokarkkeja

Se mikä näissä suklaamauissa on merkittävää, että tämäkin karkki on kiertänyt melkein kaikki blogit ja saanut siinä melkoisen mainonnan. Kun vielä lähettävät pussin näitä blogiin, niin jopahan saavat mainosta halvalla. Näinhän se nykyään pitääkin mennä!

Oheisella videolla maistellaan näitä karkkeja:

Lähteet: The Daily Meal

Edellinen artikkeliŠampanjajoulukalenteri on paras 24 päivän odotukseen
Seuraava artikkeliFacebook Portal – Kodin apu-teko-äly, vakoilulaite vai mikä? Kuka tietää