Spyra One on vesipyssy uudistetuilla ominaisuuksilla. Helposti täytettävä aparaatti ampuu ”vesiluoteja”, jotka osuvat hyvin kohteeseen.

Spyra One The next generation of water guns

Supersoakerin jälkeen vesipyssymarkkinat muuttuivat oleellisesti. Nyt olisi aika sitten tehdä taas uudistus. Spyra One toimii sähköllä ja tarjoaa uusia ulottuvuuksia vesisotaan. Tämä pyssy lataa suoraan laittamalla kärki veteen. Imiessään vettä se myös suodattaa roskat, jotta ne eivät päädy ampumisveteen. Vesi ammutaan ”tippoina” hieman kuten luoteina.

Oheisilla videoilla esitellään Spyra One:

Spyra One The next generation of water guns

Kyseessä on Kickstarter-projekti, jonka rahoitus täyttyi moninkertaisesti. Omakseen pyssyn sai 99 dollarilla. Pyssy on saanut runsaasti huomiota mediassa – katsotaan miten projekti edistyy ja saadaanko näitä kauppoihin!

Lähteet: Gizmodo, Kickstarter

Edellinen artikkeliTainnutusase ja vara-akku yhdistyvät älypuhelimeen tässä tarvikkeessa
Seuraava artikkeliMiltä näyttävät oikeat aivot? Tästä videolta se selviää.