Katso videolta kaikki koskaan julkaistut klassikko-Lego-avaruussarjat. Nostalgiavaroitus :-D

Videolla esitellÀÀn kaikki julkaistut Lego-avaruussarjat, klassiset sellaiset. Ainakin itsellÀ muutama avaruusalus osui nostalgiahermoon.

Avaruuslegojen parhautta!

Muistan ainakin kolme noista sarjoista. Ja muistan kuinka yksi isompi alus aikoinaan jÀi johonkin pahvilaatikkoon ja harmittelin sen katoamista ajan mittaan. Helpotusta tuo, ettÀ sarjan voi vielÀ nÀhdÀ videolla sentÀÀn!

EsillÀ on 74 settiÀ vuosista 1978-1979 vuoteen 1987.

Every LEGO Classic Space Set Ever Made:

NÀissÀ oli aikonaan tosissaan se ongelma, ettÀ kun vanheni, niin ei oikein ollut tilaa tai mahdollisuuttakaan sÀilyttÀÀ kauniita avaruusalussettejÀ. Kenties joku pÀivÀ nÀmÀ skannataan ja kuka vaan voi kotonansa tulostaa 3d-tulostimella Lego-sarjat itselleen!

LĂ€hde: Youtube