King Eye Mask Napping Pillow -silmälapputyyny mahdollistaa nukkumisen vaikka missä – Toimistossakin

Japanissa, missä meno on työelämässä hyvin hektistä tarvitaan luovia keinoja levätä.

King Eye Mask Napping Pillow

King Eye Mask Napping Pillow

King Eye Mask Napping Pillow -niminen silmälapputyyny tarjoaa vastauksen inemuriin eli japaniksi julkisella paikalla nokosten ottamiseen. Maski voi olla silmillä kaksin päin. Joko niin, että maskin suurempi osa on niskatuki ja toinen osa silmälaput tai niin että isompi osa on silmillä ja pää lepää edessä olevalla pöydällä.

Tyyny esitellään oheisella videolla:

Mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

King Eye Mask Napping Pillow

Melkoisen hupaisa keksintö. Menkääpä maanantaina kokoukseen ja vetäkää tämä päälle ja nokoset. Kukaan tuskin huomaa mitään :-D. Hintaa näyttäisi olevan 39 dollaria, tosin en selvittänyt toimitetaanko Suomeen. Näppärä tekee tällaisen itse kapokista ja kankaasta.

Lähteet: The Gadget Flow